Vedete grase

Te uiti la pozele cu Jack Nicholson, si nu iti vine sa crezi ce vezi? Ei bine, da! Jack Nicholson alias Joker din Batman s-a ingrasat de-a lungul timpului. Nu o spunem noi, o arata pozele.Cine stie poate ca regimul de vedeta i-a daunat siluetei marelui actor, pentru ca in fond, nu poti onora toate petrecerile, sa te infrupti din bucate, ca sa-i faci pe plac gazdei, si sa mai ai pretentia sa fii slab. Tot nu-ti vine sa crezi ca marele actor are probleme cu greutatea? Priveste pozele de mai jos. Ramane sa faci tu comparatia. 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Prima poza, realizata in '90, il infatiseaza pe Jack Nicholson pe cand nu avea sunculite si gusa, cum bine poti observa din cea de-a doua poza, realizata anul acesta.  

Trecem la o mare actrita, numele sau este Kirstie Alley. Gata, stii despre cine este vorba? Primul lucru care-mi vine in minte, referitor la Kirstie, sunt multele kilograme de care actrita incearca cu greu sa le dea jos. Este binecunoscut faptul ca a inregistrat de-a lungul vremii fluctuatii mari de greutate. Cea mai mare traznaie pe care a facut-o anul acesta, a fost sa-si lipseasca poze cu ea, pe cand era slaba, pe frigider.

 

Sa fi avut o revelatie, poate un vis, sa fi auzit o voce launtrica care i-a dictat asta:” Kristie, vei slabi, daca iti pui o poza cu tine slaba, pe frigider!” Nu, nu! Nimic din toate acestea! Kirstie a urmat sfaturile antrenorului sau. Actrita scria pe pagina de twitter, in luna ianuarie :”Antrenorul meu mi-a zis sa lipesc pe frigider poze cu mine, cum as vrea sa arat, si in masina, le caut astazi. Buna idee!”

 

Sa fi dat roade planul antrenorului sau. Da! Actrita a marturisit ca a dat jos aproximativ 3 kilograme in numai 11 zile si continua programul fixat de antrenorul sau. Tine o dieta echilibrata si danseaza salsa. Iubeste acest tip de dans, dar si sa filmeze. Salsa este acum metoda prin care se mentine in forma. Cat priveste poza lipita pe frigider, ei bine se pare ca o tine departe, o vreme, pe Kristie. 

 

 

Iesim din sfera cinematografiei, si in intram in cea a vedetelor muzicii pop. Lisa Marie Presley, fosta sotie a starului muzicii pop, Michael Jackson, nu mai arata nici ea ca la 20 de ani. Ce-i drept au trecut anii, Lisa are acum 42,insa pozele sunt dovada clara ca nu arata deloc ca o vedeta.

 

Tags:
vedete
kilograme in plus
frustrari
diete drastice
cinematografie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • M
    1. M 13.04.2010 13:21

    Ce articol tampit! Mi-e o scarba imensa de toate revistele si site-urile astea pentru femei, chipurile emancipate, dar care prin articole ca acesta promoveaza ideea ca aspectul fizic este ce conteaza cel mai mult la o femeie si sedusul barbatilor principala preocupare a lor. Va inchipuiti ca va aveti viata sub control, nu? Oricate diete ati tine si oricate operatii estetice v-ati face, tot veti imbatrani si se va vedea. Va doresc din tot sufletul sa vi se spuna atunci: nu mai aratati bine deci nu mai meritati sa fiti femeie.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare