VIDEO Cum se schimba corpul unei femei dupa 100 de zile de flotari

Estella Gong a fost ambitionata de faptul ca toata lumea ii spunea ca este prea slaba, asa ca si-a propus ca in 100 de zile sa invete sa faca flotari. A tinut un jurnal video pe site-ul giveit100.com, iar rezultatele sunt vizibile si uimitoare. 

"Imi amintesc cand nu puteam sa fac nici macar o flotare. Parea ca faceam planking pe podea tot timpul. Intr-o zi m-am simtit foarte mandra ca am putut sa imi imping corpul de pe podea si pana la urma sa fac o flotare", a marturisit fata. 
 
Progresul ei este umitor. A inceput sa faca flotari simple, nu foarte corecte, apoi si-a imbunatatit tehnica, pentru ca spre finalul provocarii sa faca flotarile perfect, ba mai mult, cu bataie si cu saritura. 
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Insa dupa cele 100 de zile, cand si-a atins obiectivul, iar fizicul sau era cu mult imbunatatit, Estella si-a prelungit provocarea cu inca 149 de zile, timp in care a invata sa faca flotarile cu picioarele pe scaun si corpul in unghi de 90 de grade, sa flexeze in lateral genunchii, sa se ridice mai mult in saritura, ba chiar sa-ti tina picioarele pe o minge in timp ce face flotari. 
 
Site-ul giveit100.com a fost infiintat pentru utilizatorii care vor sa-si imbunatateasca un anumit aspect al vietii lor, cu conditia sa se filmeze in fiecare zi. Ideea a fost dezvoltata de Karen Cheng, care si-a documentat video progresul timp de un an, in care a invatat singura sa danseze.
 

Tags:
flotari
provocare
100 de zile
estella gong
sport
ambitie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare