VIDEO: Exercitii de stretching de facut oriunde

A inceput deja perioada concediilor si cum toti vrem sa batem tara (si nu numai) in lung si-n lat, stim ca te vei confrunta cu o mare problema dupa multe ore petrecute la volan. Te vei simti incordata, intepenita si obosita. Nu trebuie decat sa tragi pe dreapta si sa faci exercitiile de mai jos. 

Nu trebuie neaparat sa fi condus ca sa poti sa faci aceste exercitii. Sunt eficiente daca ai stat multe ore la birou sau in fata laptopului, daca ai mers pe bicicleta sau daca pur si simplu vei sa te relaxezi. Nu ai nevoie de prea multe, nici macar de o camera de yoga sau de echipament special, ci doar sa urmezi regulile de mai jos. 
 
Iti punem la dispozitie un filmulet care sa te lamureasca in legatura cu relaxarea prin stretching. Sunt cateva exercitii care se bazeaza mai mult pe echilibru si balans. Antrenamentul mareste limitele de intindere ale muschilor si articulatiilor, dezvolta rezistenta muschilor si ii ajuta sa ramana flexibili. Poate ca vei arata putin ciudat cand vei efectua aceste miscari, dar chiar iti pasa de asta? Mai important este rezultatul final, nu?
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Relaxeaza-te 
 
Este usor sa scapi de o pozitie rigida si tensionata. Pentru a te relaxa, misca fiecare centimetru din corpul tau. Va fi foarte amuzant sa te scuturi din toate incheieturile si vei scapa astfel si de stres. 
 
Respira adanc
 
Ne-am obisnuit sa respiram superficial, dar respiratia profunda te ajuta sa-ti asculti mai bine corpul, sa-i auzi cerintele. 
 
Misca-te incet, toata ziua
 
Acum ca ai invatat sa te relaxezi si sa respiri, pastreaza-te mereu in miscare, toata ziua. Fa exercitii simple, scurte si te vei simti mult mai bine pe durata intregii zile. 
 
Tags:
stretching
exercitii
intinderi
muschi
stres
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare