vreau sa slabesc macar 10kg

01.10.2013 Dietetik raspunde

Buna ziua, am 75kg, 168cm si 36 de ani si vreau sa slabesc macar 10kg, am tinut tot felul de regimuri dar fara rezultat, fie le-am abanonat fie am pus la loc dublu dupa ce am terminat. Problema este ca am o foame continua, cum o pot controla?

Foamea continua este un semn ca ceva nu e in regula cu alimentatia ta. Este clar ca organismul tau este dat peste cap de curele de slabire si risti o bulimie.
Problema este ca orice cura de slabire drastica aduce la loc kilogramele pierdute dupa ce este incheiata. Ce este de facut?

Cel mai bine este sa renunti la ideea de cura de slabire si sa mananci mereu moderat si echilibrat. La ce bun sa slabesti pentru doua luni infometandu-te pentru ca dup-aia sa te ingrasi la loc?  Aici http://www.dietetik.ro/cea-mai-simpla-cura-de-slabire/10124.html gasesti cateva sfaturi care sa te ajute sa iti construiesti o alimentatie echilibrata care sa iti asigure o greutate constanta pe termen lung.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sfaturile noastre sunt sa renunti la alimentele procesate (margarina, mezeluri, dulciuri din comert, prajituri de la cofetarie, produse de patiserie, sucuri acidulate si nenaturale, paine alba, alimente de tip fast-food, mancaruri complicate, carnuri grase) si sa te concentrezi pe o alimentatie cat mai sanatoasa. Toate alimentele procesate iti aduc toxine in organism care te impiedica sa slabesti. Mancatul sanatos te va ajuta sa scapi de senzatia continua de foame si, de asemenea, te va ajuta sa slabesti. Nu uita sa mananci moderat si sa nu te infometezi. Cand ti se face foame, consuma niste fructe, o salata, un iaurt cu fructe, niste migdale, legume fierte sau nuci. In timp, cam in 2-3 luni, stomacul tau o sa se obisnuiasca cu portiile mai mici, iar gusturile tale vor fi resetate. Nu vei mai pofti la o prajitura de la cofetarie, ci la o salata de fructe :).

Mult succes!

Tags:
vreau sa slabesc
cum slabesc
cura slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare