10 produse de infrumusetare cu ulei de cocos

Uleiul de cocos se gaseste la magazinele naturiste si este un element de baza in produsele de infrumusetare. El este cunoscut mai ales pentru faptul ca hidrateaza, tonifica si catifeleaza pielea, elimina senzatia de piele uscata, calmeaza iritatiile, inclusiv eczemele si acneea, confera stralucire parului si este un foarte bun exfoliant.

Cum iti poti prepara singura produsele de infrumusetare folosind ulei de cocos?

1. Exfoliant pentru fata
Amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de ulei de cocos si maseaza-te bine pe fata.  Foloseste aceasta masca de exfoliere o data pe saptamana si tenul tau va fi mai stralucitor si curat.

2. Masca de fata
Amesteca o lingurita de miere cu una de cocos si aplica aceasta compozitie pe fata. Lasa masca sa actioneze timp de 10 minute. Tenul tau va fi mai hidratat si curat.

3. Demachiant
Nu mai da banii pe demachiante de la farmacie, cumpara-ti ulei de cocos si tenul tau va fi curat, luminos si hidratat. Plus de asta, daca ai acnee, uleiul de cocos te va ajuta sa scapi de ea.

4. Lotiune de corp
Uleiul de cocos este un remediu eficient pentru pielea uscata, lipsita de fermitate pe care o ajuta sa se hidrateze. Intra foarte repede in piele, deci nu e nevoie sa asteptati cu orele pana scapati de uleiul de pe piele.

5. Exfoliant pentru corp
Amesteca o lingura de zahar brun cu trei linguri de ulei de cocos si maseaza-te pe corp. Celulele moarte din straturile superficiale ale pielii vor fi eliminate.

6. Balsam de par
Maseaza-ti scalpul si parul cu ulei de cocos caldut si asteapta 15 minute sa actioneze, dupa care spala-te cu sampon. Parul va fi moale si stralucitor.



7. Masca pentru par subtire si fragil
Amesteca o lingurita de ulei de cocos cu una de ulei de ricin si una de ulei de migdale. Incalzeste acest amestec vreo 20-30 de secunde si aplica-l pe parul uscat. Maseaza bine scalpul. Dupa ce ai terminat, prinde-ti parul cu ceva ca sa nu iti patezi hainele si lasa-l sa actioneze vreo 30 de minute. Spala bine parul cu sampon.

8. Masca pentru par uscat
Prepara-ti o masca din 3 oua, o lingura miere si 2 linguri de ulei de ulei de cocos. Amesteca-le bine si lasa-le sa actioneze pe par timp de 30 de minute dupa care clateste bine. Ouale sunt o sursa buna de proteine si lecitina, care ajuta la repararea parului, iar uleiul de cocos ii da stralucire si il intareste.

9. Balsam pentru buze
Incearca sa pui ulei de cocos intr-un recipient ramas de la un lac de buze de cumparat. Face minuni! Buzele vor fi hidratate natural 100%.

10. Crema de protectie solara
Uleiul de cocos ofera protectie naturala contra razelor solare, protejeaza contra radicalilor liberi si ne protejeaza pielea de cancer.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Tags:
ulei de cocos piele
ulei de cocos produse de infrumusetare
ulei de cocos exfoliant
ulei de cocos piele uscata
ulei de cocos masti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Tania
    1. Tania 26.11.2015 12:59

    Am povestit ?i eu in articolul urm?tor despre principalele probleme cu care se confrunt? p?rul nostru ?i despre cele mai simple m??ti naturale de îngrijire cu ulei de cocos pe care le po?i prepara acas?. http://bit.ly/1jkXulb

  • petals
    2. petals 20.02.2016 20:15

    Super articol!!!!! Si eu am scris despre experienta mea personala cu uleiul de cocos http://petals-of-joy.com/.../20/minunile-uleiului-de-cocos/

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare