10 remedii naturiste pentru ochi umflati

Daca la coreence este o moda sa se opereze ca sa aiba ochii umflati, la noi, ochii umflati sunt considerati inestetici. Nu numai ca ochii umflati par mai mici, dar dau si impresia ca au trecut prin mai multe partide de plans.
 
 
Ce poti sa faci cand treci prin asemenea perioade de oboseala si stres in care ochii nu vor sa stea altfel decat umflati?
 
1. Pune la frigider doua linguri. Dupa ce le lasi la racit bine, aseaza-ti-le pe ochi. O sa te simti mult mai bine, iar senzatia de oboseala a ochilor va disparea.
 
2. Laptele rece este si el bun pentru calmarea ochilor umflati. Cum poti sa il folosesti? Inmoaie doua dischete demachiante in lapte si pune-le pe ochi.
 
3. Maseaza-te pe fata si in jurul ochilor cu ulei de migdale, acesta va calma pielea. De asemenea, daca ai cearcane, ele vor fi estompate.
 
4. Pune-ti pe ochi cate o felie de castravete si tine-le 10-15 minute. Castravetele are efect de calmare a ochilor umflati.
 
5. Dupa ce ai baut ceai verde sau negru, ia plicurile, baga-le la congelator, dupa care pune-le pe ochi. Efectul va fi de calmare. Apa din tesuturile de sub ochi va fi si ea eliminata.
 
6. Curata un cartof, spala-l bine, taie doua felii si pune-le pe ochi, amidonul din cartofi are efect antiinflamator si de calmare.
 
 
7. Daca nu ai rabdare de niciunul dintre remediile de mai sus, spala-te pur si simplu cu apa rece, aceasta va ajuta ochii sa isi revina.
 
8. Bate doua albusuri de ou si pune-le ca pe o masca pe fata, pana sub ochi. Albusurile de ou au proprietatea de a calma ochii obositi si de a ajuta pielea sa isi recapete fermitatea. In felul asta, nu o sa mai pari obosita.
 
9. Extractul de aloe vera contine antioxidanti si vitamina E care reduc inflamatiile si calmeaza pielea. Plus de asta, aloe vera imbunatateste circulatia sangelui. Ai grija sa nu iti intre in ochi.
 
10. Capsunile sunt si ele foarte bune cand vine vorba de ochi umflati, ele contin antioxidanti si substante care ajuta pielea sa se relaxeze. Puneti cateva capsuni la frigider, dupa care taiati-le felii si puneti-le pe ochi.
 
 
Tags:
ochi umflati
remedii naturiste ochi umflati
ochi umflati remedii naturiste
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare