13 Zile de exercitii simple ca sa obtii abdomen plat - adio clasicele abdomene

Fitness 04.10.2018 dietetik
Mai are rost sa mentionam ca femeile ravnesc la un corp subtire si bine tonifiat? Nu cred! Credem ca cel mai des femeile se confrunta cu grasimea abdominala, motiv pentru care ne-am gandit la un program de exercitii usoare ce aduc rezultate deosebite in doar 13-14 zile. In cazul in care credeai ca doar cu ajutorul clasicelor abdomene poti obtine talie subtire si abdomen sculptat, te-ai inselat. Exista multe alte exercitii mult mai distractive si mai usoare despre care multe persoane nu stiu. In sfarsit a devenit usor pentru toata lumea sa se bucure de talie de viespe si trebuie sa mai mentionam si faptul ca niste muschi bine definiti nu vor permite ca grasimea subcutanata sa se mai acumuleze atat de usor.
 
Cu grasimea abdominala nu este de glumit! Nu este doar o problema estetica, ci poate fi si una de sanatate, daca nu este deja. Putini stiu ca grasimea din zona abdominala este si semn de grasime in jurul si interiorul organelor interne, aspect care le poate ingreuna buna functionare. Daca vrei sa faci o schimbare in bine in viata ta, gandeste-te si la acest aspect si nu doar la partea estetica. 
 
Exercitiile pe care le propunem sunt chiar foarte simple, asadar pot fi executate la orice varsta indiferent de conditia fizica. Multi ar spune ca sunt o adevarata binecuvantare si pentru femeile trecute de varsta de 40 de ani, avand in vedere ca este cunoscut faptul ca atunci grasimea se incapatineaza sa ramana. Iata ce iti propunem:
 
1.Ridicari de picioare
 
Ai nevoie de o saltea speciala pentru exercitii pilates sau yoga sau de un pat cu saltea relativ tare. Tot ce trebuie sa faci este sa stai intins cu mainile pe langa corp ca sa te ajute sa-ti pastrezi pozitia pe toata durata exercitiului, iar in rest trebuie doar sa ridici cat poti de sus picioarele, avand grija sa incordezi abdomenul in permanenta. Sunt necesare 25 de repetari si pauza de 10 secunde cand simti nevoia.
 
 
 
2.Plank – omul paianjen
 
Trebuie sa stai in pozitie de flotare clasica doar ca iti vei misca doar piicoarele ca si cum ai incerca se urci pe un zid. Cu alte cuvinte, vei ridica in lateral cat poti de sus pe rand cate un genunchi. Ai grija sa incordezi bine abdomenul si sa te fixezi bine in maini. Sunt necesare 25 de repetari. Daca vrei, acest exerciitu poate fi considerat si unul cardio care te face sa arzi calorii instant.
 
 
3.Crunch in triunghi
 
Stai pe o saltea sau pe podea sprijinita intr-o mana si in genunchiul de sub tine. Cealalta mana va sta dupa cap, iar exercitiul consta in ridicarea celuilalt genunchi in aer cat sa se intalneasca cu cotul. Se executa pe fiecare parte si sunt necesare 30 de repetari si pauza 10 secunde.
 
 
4.Crunch bicicleta
 
Este un exercitiu inspirat din rotirile rusesti. Stai pe spate pe o saltea cu mainile tot timpul dupa cap, iar picioarele sa fie duse cate unul sus-jos ca si cum ai merge pe bicicleta. Genunchiul stang trebuie sa intalneasca cotul drept si invers. Sunt necesare 30 de repetari si pauza 10 secunde. Nu uita sa ai abdomenul incordat in permanenta, iar capul sa fie dus in lateral in fiecare parte.
 
 
5.Exerciitul fluture
 
Stai intinsa pe spate pe o saltea cu abdomenul incordat si sprijinita in mani, iar cu picioarele fa forfecari. Sunt necesare 30 de repetari.
 
6.Crunch cu genunchii in aer
 
Este un exercitiu inspirat din clasicele abdomene doar ca mai usor si mai distractiv. Stai in fund pe saltea cu genunchii la piept si incearca sa te lasi in jos, apoi sa te ridici si tot asa. Abdomenul trebuie sa fie incordat in permanenta, iar in talpi trebuie sa ai grija sa te sprijini bine. Sunt necesare 20 de repetari pentru inceput, iar de la o zi la alta poti creste numarul cu cate 5 repetari. Poti lua pauza cate 10 secunde, avand in vedere ca este un exerciitu putin mai solicitant.
 
 
Aceste exercitii sunt atat de bine gandite incat iti vor lucra talia, partea superioara a abdomenului unde femeile isi doresc o definire ca la carte, dar si partea inferioara unde grasimea este cea mai incapatinata.
 
 
 
 
 
Sursa: Myeva.com;

 

Tags:
abdomen plat
exercitii simple abdomen plat
abdomene clasice
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Aurelian
    1. Aurelian 19.10.2018 12:44

    Eu am inceput sa iau raspbery ketone 700. Chiar sunt curios daca o sa-mi aduca vreun beneficiu.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare