2 minute de exercitii la birou

Aproape in fiecare dimineata ne gandim la exercitii care pot fi facute la birou. Viata sedentara este cel mai mare dusman al sanataii noastre. Prin viata sedentara intelegem stilul de viata pe care ni-l impune o munca de birou. Lipsa de miscare isi spune cuvantul, iar mesele neregulate si inconsistente deasemenea. De aceea incercam sa combatem prin idei alimentare dar si idei de fitness la birou aceasta stare de lucruri :-) .

Deci, cum putem obtine ce e mai bun din 2 minute de exercitii la birou?

1. Lovituri inainte din flexare

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Un foarte bun exercitiu pentru incalizire este sa faceti o serie de 10 ridicari cu fiecare picior, pana la nivelul taliei, urmate de 10 ridicari asemenea, insa din care plecati in lvitura inainte cu piciorul drept. Dupa zece cu fiecare picior, reveniti la 10 ridicari simple, si gata incalzirea!

2. Genuflexiuni cu saritura

Genuflexiunile sunt cea mai buna metoda de a tonfia partea de jos a corpului, de a pune sangele in miscare si evita formarea varicelor. DEpartati picioarele pana la latimea soldurilor, si lasati-va pe vine pana la nivelul unui scaun jos, apoi ridicati-va drept si continuati o serie de 10. Dupa acestea, urmeaza zece genuflexiuni complete (cu sezutul pana jos), din care sa va ridicati in saritura. Incheiati exercitiul cu inca zece semigenuflexiuni.

Aceste 2 minute de exercitii la birou vor avea efecte beneffice asupra sanatatii, vor ajuta la arderea caloriilor, la buna functionare a digestiei si la tonifierea intregului organism.

Tags:
exercitii
birou
ridicari
sarituri
genuflexiuni
tonifiere
varice
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare