2010 vine cu celulita la vedete

Secrete 04.02.2010 Madalina Stama

Pe Jessica Alba, care probabil realizand ca lupta cu celulita nu-i asa de usoara pe cat si-o fi inchipuit-o, a declarat ca o iubeste.
Cum asa Jessica!? Cum poti sa-ti iubesti celulita si sanii lasati? Ne gandim ca Jessica a vrut astfel sa le rada-n nas ziaristilor, pe motiv ca este multumita de trupul ei. Un lucru bun de altfel, dar tot nu ne putem sterge semnele uimirii de pe chipuri. Se pare ca vergeturile si celulita ii reamintesc Jessicai de perioada in care era gravida cu micuta Honor Marie, care are 18 luni.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Iata ce declara Jessica Alba in ianuarie 2010: ” Chiar daca unii le considera imperfectiuni, am invatat sa-mi iubesc vergeturile. Graviditatea a fost pentru mine cea mai incredibila experienta pe care am avut-o vreodata. Asa ca, imi pastrez vergeturile. Imi pastrez sanii lasati. Imi pastrez celulita si nu am de gand sa scap de ea. Daca ai capul pe umeri si esti fericit si pozitiv, restul lucrurilor sunt irelevante. Increderea este numarul unu”.

 

Lily Allen si-a expus celulita-n public. Pai da. De ce sa se mai chinuiasca papparazii cand Lily o face pe gratis!? Pe cand interpreta pentru The Big Day Out Festival, in Sydney, Lily, care purta o rochie scurta, a lasat sa se vada…celulita. Fese atacate de celulita, de-a dreptul dizgratios. Desi gestul vedetei nu trecut neobservat, Lily parea sa iubeasca scena mai mult ca niciodata. Sa fi fost euforia de vina pentru gafa vedetei? Nu stim cert, dar un lucru e sigur lui Lily nici nu i-a pasat. Si, poate ca asta conteaza, increderea in sine si nu cateva imperfectiuni, care pana la urma nu sunt vesnice.

 

Kim Kardashian:”Nu pot sa scap de celulita”. Cu toate ca recent slabise, Kim a reusit sa-si recupereze formele de odinioara, dar si…celulita. Vedeta a declarat in cadrul unui interviu la radioul Atlanta’s Q100, vineri 8 ianuarie 2010: "Nu am nici o problema sa-i spun lumii. Hei, uite, am celulita!” Sincer, ne dorim sa avem si noi astfel de vedete…sincere. Care sa spuna cu mana pe inima: “Da, m-am ingrasat, si da mi-am facut liposuctie!”. Din pacate, orgoliul este mult prea mare.

 

Dar poate vor invata de la Kim lectia despre sinceritate. Ce ne-a determinat sa o indragim pe vedeta? Usurinta cu care ea s-a destainuit ziaristilor: “Fac orice-mi sta in putere sa o elimin. Nu am spus niciodata ca celulita este draguta. Dar, o am. O imbratisez. Si sunt ok cu ea.

 

Noi ii dam un sfat lui Kim. Sa adopte o dieta care raspunde nevoilor organismului sau, nu prea severa, caci exista cazuri in care slabirea favorizeaza celulita. Iti tinem pumnii Kim.

 sursa poza: www.celebritysmackblog.com

Tags:
Kim Kardashian
Lily Allen
Jessica Alba
dietetik
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Exercitii pentru un posterior ca al lui Kim Kardashian Secrete

    Exercitii pentru un posterior ca al lui Kim Kardashian

    10.06.2015

    Operat sau nu, posteriorul lui Kim Kardashian atrage atentia peste tot. Vedeta a inteles ca multe femei isi doresc sa arate ca ea, asa ca a facut publice cateva dintre exercitiile pe care le...

    mai mult
  • Jessica Alba a slabit cu dieta 80/20 Diete celebre

    Jessica Alba a slabit cu dieta 80/20

    27.11.2013

    Dieta 80/20 nu este un regim in adevaratul sens al cuvantului, e un stil de viata. Pentru ca e uman sa mai calci si stramb intr-o dieta, nutritionistii au pus la punc un regim de viata sanatos care...

    mai mult
  • Jessica Alba are o dieta secreta Diete celebre

    Jessica Alba are o dieta secreta

    20.08.2013

    Ai observat pe propria piele ca nu functioneaza nici regimurile spartane, care nu te lasa sa mananci mai nimic si nici sportul extrem. Venim si noi sa iti mai spunem inca o data: regula numarul unu...

    mai mult
  • Buna vorba din batrani Blog

    Buna vorba din batrani

    20.05.2013

    Dragii nostri cititori, se apropie un moment medical hotarator din viata mea, si in lumina acestuia voi aborda un subiect de care m-am ferit, partial, veti vedea, de rusine. Iata ca realitatea insa...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare