3 Exercitii geniale pentru o talie de viespe la care nu obosesti - doar 5 minute pe zi

Fitness 24.05.2018 dietetik
In sfarsit niste exercitii simple ce pot fi facute la orice varsta. Oricat si-ar dori femeile o talie subtire parca exercitiile dificile descurajeaza pe oricine inca din primele secunde. Cum nu orice persoana isi permite sa mearga la sala de fitness sau pur si simplu duce lipsa de timp, noi ne-am gandit la 3 exercitii geniale, care nu te forteaza si nu te obosesc, dar dau rezultate vizibile in mai putin de 2 saptamani. Garantam ca va fi o placere sa le executi in fiecare zi, iar cand te vei uita in oglinda si te vor multumi rezultatele iti vei da seama ca ai depus un efort prea mic pentru niste rezultate asa uimitoare.
 
De ce ne place talia subtire? Cred ca raspunsul este evident. Oricine adora acel aspect de clepsidra la silueta femeilor, iar acest efect il poti obtine doar printr-un mijloc subtire. Exercitiile propuse de noi nu doar ca-ti vor subtia vizibil talia, dar te vor ajuta si sa-ti intaresti muschii si sa capeti acel aspect ferm la care ravneste oricine. Este cunoscut faptul ca dupa slabire muschii si pielea se lasa si cu toate ca esti slab poti avea un aspect usor pufos. Sigur nu-ti doresti asta. 
 
Nu exista riscuri de accidentare in ceea ce priveste cele 3 exercitii. In fond, de ce sa ne chinuim cu zeci de exercitii extenuante cand ne putem antrena lejer chiar in confortul propriei case intr-un mod cat mai inteligent. Traim intr-o societate in care timpul a devenit pretios pentru fiecare dintre noi si trebuie sa-l administram cat mai util posibil. Nu exista varsta limita ca sa executi exercitii ce urmeaza sa fie prezentate. Chiar si o femeie de peste 50 de ani le poate executa fara risc si chiar va observa ca-si poate mentine mai usor conditia fizica. Iata care sunt cele mai eficiente 3 exercitii pentru talie subtire:
 

1.Rotiri din picioare

 

Sunt de dorit exercitii din picioare pentru ca nu avem cum sa ne accidentam si putem controla mult mai bine respiratia si miscarile din timpul exercitiilor. In timpul executarii acestui exercitiu nu-ti vei antrena doar talia, ci si picioarele si bratele, ceea ce nu este rau deloc. Se incepe din pozitie dreapta, dar cu picioarele usor departate si cu varfurile usor in exterior ca sa-ti mentii mai bine echilibrul si alege o parte a trunchiului cu care sa faci o extensie laterala. De exemplu, daca alegi partea dreapta, impreuneaza-ti mainile si fa cu ele o extensie laterala spre dreapta cat poti tu de mult. Coboara bratele ridicand genunchiul stang. Baza este miscarea de rotatie a trunchiului ca doar asta lucram. Alege piciorul opus fata de partea aleasa. Sunt necesare cate 20 de repetari pe fiecare parte, apoi ia pauza 10 secunde
 
Este important sa numeri in gand repetarile, dar sa ai grija in acelasi timp sa inspiri si sa expiri profund ca sa-ti stimulezi muschii abdominali. 
 
 
 
 
 

2.Exercitiu pe spate

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Acesta este un exercitiu care lucreaza in plus si coapsele, fesele si soldurile. Trebuie sa te asezi pe un pat cu saltea relativ tare sau pe podea, stai intinsa cu bratele departate ca s anu te incurce pe langa corp si ridica picioarele cu genunchii indoiti. Exercitiul se executa rasucind genunchii pe partea dreapta, apoi pe partea stanga. Este ideal sa avem cate 20 de repetari pentru fiecare parte, iar la final ia-ti 10 secunde pauza. Ai grija sa rotetsi cat poti tu de mult bazinul impreuna cu genunchii.
 
 

3.Exercitiu pe-o parte

 

Nu ne-am fi gandit ca un exercitiu atat de banal poate fi atat de benefic pentru talie. Acesta lucreaza picioarele per total. Trebuie sa te asezi pe-o parte sprijinita in mana de sub tine pe care sa o tii intinsa, iar cealalta mana trebuie sa fie sprijinita in podea. Pasul urmator este ca piciorul de deasupra sa stea in fata indoit la 90 de grade si de acum sa te concentrezi sa ridici piciorul de sub tine concomitent cu ridicarea laterala de trunchi. Sunt necesare 20 de repetari pe fiecare parte, dar ai grija sa te concentrezi atat pe extensia trunchiului cat si pe picior. 
 
 
La 30 de minute dupa exercitii, este bine sa consumi cat mai multe smoothieuri din grapefruit, ananas, citrice, kiwi, avocado si mango pentur ca favorizeaza slabirea abdominala.
 

 

Tags:
exercitii pentru talie de vispe
exercitii la care nu obosesti
5 minute pe zi pentru exercitii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare