3 trucuri de frumusete cu ceai verde

Chit ca vrei sa slabesti, sa te energizezi sau sa ai un par stralucitor, solutia ta este ceaiul verde. Am aflat care sunt cele 3 trucuri de frumusete cu ceai verde si acum ti le dam cu titlu de secret. Adevarata comoara, ceaiul verde este la indemana oricui asa ca ar fi o mare risipa sa nu va bucurati de beneficiile care va sunt oferite la cutie.


Intre calitatile lui de a face metabolismul sa functioneze ca pe roate si puterea de a preveni raceala, ceaiul verde e un miracol pastrat intr-o cana. Intrebarea care apare dupa ce ne-am documentat atat in privinta beneficiilor pe care le aduce ceaiul verde este daca e suficienta o cana bauta pe zi sau nu. E posibil sa bei prea mult ceai verde?

Daca bei o cana de ceai verde sau doua pe zi, faci tot ce trebuie pentru a avea un regim sanatos. Nu o spunem noi, este opinia unui oncologist de la UCLA, citat de Fitsugar.com. Specialistul recomanda consumul a doua cani de ceai pe zi pentru o sanatatea de fier. Exista insa alti medici care urca nivelul la 5 cani de ceai pe zi. Aceasta practica ar scadea riscul aparitiei unui cancer la stomac, sustin medicii.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Ceaiul verde reda stralucire parului

Inainte de a te repezi in farmacii in cautare de tot felul de medicamente care promit sa-ti mentina o coafura de arici, asculta-ma putin. Pentru a opri caderea parului poti incerca o noua varianta. Vreau sa-ti vorbesc despre ceai verde pentru par.

Pe unde ma duc am obiceiul, involuntar, de a lasa cateva fire de par amintire. Nici nu mai are rost sa va descriu situatia de acasa. Toata ziua adun par, in speranta ca va veni o zi in care va ramane lipit de cap, pentru totdeauna.

Caderea parului nu se trateaza doar cu dorinte asa ca e cazul sa cautati solutii. Nu sunteti singure. Stiati ca 65% dintre femeile cu varste de peste 20 de ani au probleme cu caderea parului ?

Aici intra in joc ceaiul verde. Licoarea si-a demonstrate eficacitatea, atat in cazul calvitiei, cat si in ceea ce priveste parul care se subtiaza.
Ce face mai exact ? Ceaiul verde imbunatateste circulatia in intregul organism si, gratie antioxidantilor pe care ii contine, amelioreaza problemele asociate cu un nivel mare de estrogen.

 
 
Ceaiul verde combate oboseala
 
Pe o scara de la 1 la 10, cat de obositi ajungeti acasa ? Eu as indica un 7 cu perspective de 9. Ajung acasa rupta si nu mai vad decat patul. Nici nu pot indica exact ce cauzeaza oboseala, dar dupa o zi de munca nu mai sunt buna de nimic. Vestea buna e ca ceaiul verde combate oboseala, vestea proasta ca e ca nu prea obisnuim sa bem asa ceva.

Sunt doar un om intr-o mare de oameni la fel de obositi, la fel de apatici. Ii vad in metrou, pe strada si la birou. Aratam de parca ni s-ar fi terminat bateriile si nu mai avem loc langa priza, sa ni le reincarcam. Nu mai avem pic de inspiratie, nu mai dam randament, ce mai…fara energie suntem ca niste legume.

Puteti spune exact ce va consuma energia? Eu am incercat sa fac o lista, pentru a evita lipitorile care ma lasa far’de vlaga. Le identific usor in stilul meu de viata. In primul rand legatura stransa cu lumea virtuala. O alta cauza a oboselii este nerespectarea orelor de somn. 65% din populatie nu doarme suficient in timpul saptamanii. O cana de ceai verde reuseste sa va puna pe picioare.

Tags:
3 trucuri de frumusete cu ceai verde
ceai verde
efecte ceai verde
dieta cu ceai verde
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare