4 ingrediente care ajuta la detoxifiere pe care sa le adaugi in apa

Cea mai simpla modalitate de a scapa de toxine este sa bei multa apa, dar la un moment dat te plictisesti, asa ca trebuie sa adaugi putin gust, dar si cateva ingrediente care sa sporeasca efectul de detoxifiere.

Poti sa pui toate aceste ingrediente intr-o sticla sau separat, dar pentru un gust mult mai intens, lasa apa sa se imprieteneasca cu aromele peste noapte. 
 
Lamaie
 
Apa cu lamaie este o bautura cu puternic efect detoxifiant pentru ca sucul de lamaie ajuta la curatarea si alcalinizarea organismului. Adauga o felie de lamaie intr-o cana mare cu apa sau stoarce direct putina zeama de lamaie in pahar. 
 
Menta 
 
Menta adauga un gust usor dulceag fara sa pui niciun strop de zahar. De asemenea, ajuta la digestie. 
 
 
Castravete 
 
Apa cu castravete nu e doar pentru spa. Cateva felii de castravete vor ajuta foarte mult la hidratarea organismului. In plus, castravetii au proprietati antiinflamatorii. 
 
Ghimbir 
 
Radacina aromata si usor iute ajuta la digestie si elimina toxinele. Ai nevoie doar de putin ghimbir pentru un gust deosebit. 
 
Reteta perfecta pentru o bautura detoxifianta: in jumatate de litru de apa, adauga trei felii de castravete, zeama de la un sfert de lamaie, cateva frunze de menta si putin ghimbir razuit. Tine sticla peste noapte in frigider si bea-o a doua zi.
Tags:
apa
arome
detoxifiere
lamaie
castravete
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare