4 Salate uimitoare de slabit dintr-un singur ingredient - hrisca coapta
- 3-4 linguri de hrisca coapta si hidratata in apa rece pentru 30 de minute ca sa se umple si sa se inmoaie
- 1 cana de frunze de salata la alegere
- Rosii cherry sau diverse soiuri de rosii de diferite culori si marimi (3-4 rosii medii spre mari sau 7-8 cherry)
- 4-5 felii de branza Mozarella – poti folosi o cantitate mai mare doar daca vrei sa te ingrasi sanatos
- 1 legatura de patrunjel proaspat tocat – decorare
- Jumatate de ceapa rosie taiata julien
- 4-5 frunze de menta sau busuioc proaspat – se faramiteaza
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 2-3 linguri de otet balsamic
- Zeama de la o lamaie sau lime
- Condimente – daca vei considera ca este cazul
- 1 cana mare de hrisca coapta si hidratata in apa pentru 30 de minute (scurge-o bine inainte de a o combina cu alte ingrediente)
- 1 cana de frunze de salata
- 1 legatura de patrunjel proaspat tocat
- 1 legatura de marar proaspat tocat
- 3-4 catsraveti taiati cuburi
- 3-4 rosii medii taiate cuburi
- 1 cepa rosie taiata cuburi
- 5-6 masline fara samburi si nesarate
- 4 linguri de fasole neagra la conserva sau gatita la aburi acasa
- 2-3 felii de branza feta faramitata
- Zeama de la o lamaie
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 2-3 linguri de otet balsamic
- Condimente dupa gust (sare, piper negru macinat, turmeric, curry, oregano, etc.)
- 2-3 cani de patrunjel proaspat tocat
- 1 cana mare de hrisca coapta hidratata (asa cum am explicat anterior)
- 1 ceapa rosie taiata marunt
- 4 rosii medii taiate cuburi mici
- Zeama de la o lamaie sau lime
- 1 lingura de turmeric
- 1 cana de varza kale faramitata (o poti folosi cruda si nu neaparat gatita la aburi)
- 3-4 linguri de ulei de masline
- 2-3 linguri de otet balsamic
- Sare si piper dupa gust
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
- 4-5 linguri de hrisca coapta hidratata
- 1 conserva de porumb (il scurgi de zeama, iar zeama o poti folosi pentru a prepara salsa caliente)
- 1 cana de spanac crud, varza kale sau frunze de salata - se toaca
- 1 ceapa rosie taiata julien
- 1 legatura de ceapa verde tocata
- 1 legatura de patrunjel proaspat tocat
- 4-5 linguri de fasole neagra sau rosie (la conserva sau gatita la aburi in casa) sau ciuperci champignon gatite la grill sau marinate la conserva
- 2-3 ardei grasi de diverse culori taiati marunt
- 1 ardei iute faramitata, dar fara samburi
- 1 avocado mic si semi-copt – se taie felii
- 3 rosii medii taiate marunt
- 2-3 linguri de ulei de masline
- 2 linguri de otet balsamic
- Condimente (sare, piper macinat, curry, turmeric, boia dulce, boia dulce, rozmarin, oregano, etc.)
- Zeama de la o lamaie sau lime