4 secrete pe care trebuie sa le stii cand incepi o dieta

Daca esti la inceputul drumului spre a da cateva kilograme jos, trebuie sa stii aceste 4 secrete. Altfel, o sa te tot uimesti de ce nu arzi grasimile, desi tu tii dieta ca la carte. 

1. Nu poti sa mananci alimente sanatoase fara limita 
 
Doar pentru ca untul de arahide contine grasimi bune pentru inima nu inseamna ca poti sa mananci direct din borcan si pana cand nu mai intra. Chiar si alimentele sanatoase trebuie consumate in cantitati potrivite. Fii atenta la cereale, nuci, seminte si gustari sanatoase. 
 
2. Daca devii vegetarian nu inseamna ca vei si slabi 
 
Poate ca ai renuntat la produse de origine animala, dar daca mananci paste, cartofi, paine si tot felul de produse vegetariene delicioase, toate pana la refuz, n-ai nicio sansa sa scapi de kilogramele in plus. Mananca in schimb fructe proaspete, legume si cereale integrale. 
 
 
3. Mersul pe jos nu este suficient 
 
E drept ca e mai sanatos decat statul pe canapea, dar nu te ajuta prea mult sa slabesti. Intr-o plimbare de 30 de minute arzi 122 de calorii, in timp ce, daca vrei sa dai ceva kilograme jos, trebuie sa arzi 3.500 de calorii pe saptamana. 
 
4. Recompense alimentare dupa sala 
 
Daca te duci la un curs de step sau dai cateva ture de bazin, nu inseamna ca recompensa ta trebuie sa fie o cina consistenta. Exista riscul sa pui pe tine nu doar caloriile pe care le-ai dat jos la sala, dar si altele in plus. 
Tags:
diete
slabit
secrete
alimente
calorii
kilograme
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare