4 trucuri pentru arderea caloriilor

Am auzit atatea despre arderea de grasimi incat as putea scrie un compendiu. Ideea principala desprinsa din toate informatiile pe care le am este ca trebuie sa ajungi la punctul cheie : metabolismul. El trebuie pus la treaba pentru a grabi arderea grasimilor. Iata 4 trucuri pentru arderea caloriilor, care te vor ajuta sa ajungi la silueta dorita.

Trage cat poti de mult la sala

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Incearca sa faci exercitiile care ard grasime, nu calorii. Pe banda de alergat poti selecta tipul de exercitiu care arde grasimi sau te poti uita la unul dintre exercitiile de pe Fitsugar.com, care te ajuta sa arzi calorii in doar 15 minute.

Bea ceai verde

V-am mai vorbit despre minunile din ceaiul verde. E bun la mai mult decat calmarea nervilor si prevenirea bolilor. Un studiu realizat de American Journal of Clinical Nutrition arata ca ceaiul verde lupta impotriva grasimii datorita combinatiei de cafeina si catechina care impiedica organismul sa absoarba carbohidrati si il ajuta sa arda grasimile. Bea ceai verde la fiecare masa sau inainte de antrenament.


Nu sta jos

Am mai auzit oameni spunand ca statul jos e la fel de daunator organismului cum e fumatul. Jobul care te obliga sa petreci mult timp la birou nu ajuta deloc corpul sa arda grasimi. Cercetatorii au descoperit ca dupa o ora de stat jos, enzimele responsabile cu arderea grasimilor scad cu 90%. Nu sta doar pe scaun la job, ridica-te des si cu ocazia asta vei avea si mai multa energie.


Fa antrenamente cu intervale

Nu te ajuta doar sa iesi din monotonia unui antrenament dar te face sa arzi mai eficient colacelul de pe burta. Un studiu realizat de Cell Metabolism arata ca exercitiile intense de cardio pot activa anumite gene responsabile cu procesul de slabireAcestea sunt cele 4 trucuri pentru arderea caloriilor, daca mai cunoasteti si altele, asteptam sa le vedem.

 

Tags:
4 trucuri pentru arderea caloriilor
ceai verde
ardere calorii
ardere grasimi
intervale
metabolism
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare