5 exercitii pentru genunchi frumosi si sexy

Fitness 20.05.2016 Livia Caled
Odata cu inaintarea in varsta, muschii de deasupra genunchilor tind sa isi piarda din fermitate si sa formeze mici cute inestetice. Se spune ca felul in care arata genunchii tradeaza adevarata varsta, ceea ce nu e departe de adevar daca ne uitam putin in jur, la genunchii persoanelor pe care le intalnim. Nu trebuie sa asteptam pana cand genunchii au un aspect lasat pentru a incepe sa facem exercitii pentru aceasta zona, ele sunt usor de facut si pot fi practicate atat la sala, cat si acasa.
 
Genunchii sunt afectati nu numai de procesul de imbatranire, ci si de kilogramele in plus, situatie in care, genunchii sunt acoperiti de pernute de grasime si au un aspect pufos. 
 
Daca nu iti place sa porti fuste lungi si nici pantaloni largi, atunci ar trebui sa acorzi o atentie speciala genunchilor. 
 
Care sunt cele mai importante beneficii ale exercitiilor pentru genunchi?
 
- ii fac mai rezistenti si mai puternici;
- elimina aspectul de piele lasata;
- mentin muschii fermi;
- topesc grasimea;
- le confera un aspect armonios.
 
Iata mai jos 5 exercitii eficiente pentru genunchi mai frumosi si mai sexy:
 
1. Exercitii de tip stretching
 
De obicei, orice sesiune de exercitii trebuie sa inceapa cu exercitii de tip stretching. Pentru genunchi si picioare frumoase incearca exercitii ca in fotografia de mai jos, alternand exercitiile de intindere pentru fiecare picior.
 
 
2. Exercitii de tip genuflexiuni
 
Genuflexiunile pot fi facute pe cate un picior sau pe ambele. Sunt cele mai usoare exercitii pentru picioare, insa asta nu le stirbeste din eficienta. 15 genuflexiuni pe fiecare picior, apoi inca 15 pe ambele picioare si, gata, poti sa treci la un alt tip de exercitii.
 
 
 
3. Exercitii cu banda elastica
 
Daca nu ti-ai cumparat pana acum o banda elastica, e timpul sa o faci. Banda elastica este perfecta pentru genunchi tonifiati si, in general, pentru picioare mai frumoase. Pentru rezultate cat mai bune, iti recomandam sa repeti de cate 10-15 ori exercitiile din fotografia de mai jos.
 
 
4. Exercitii cu stepperul
 
Ca si banda elastica, stepperul ne ajuta sa ne mentinem picioarele in forma. Pentru genunchi, incearca exercitii mai usoare, mai ales daca ai probleme si te dor din cand in cand. 10 exercitii pentru fiecare picior, repetate in fiecare zi, ar trebui sa fie suficiente.
 
 
5. Exercitii de tip fandari
 
Fandarile intaresc muschii din zona picioarelor, topesc grasimea de pe coapse si dau un aspect armonios picioarelor. Ai grija sa tii spatele drept.
 
 
 
Daca nu obisnuiesti sa faci exercitii, mergi cat mai mult pe jos sau cu bicicleta.

 
 
Tags:
genunchi
slabire
exercitii
genunchi sexy
genunchi lasati
piele lasata
exercitii tonifiere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare