5 masti naturale pentru estomparea ridurilor din zona ochilor

Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibila cand vine vorba de riduri, de aceea trebuie ingrijita intr-un mod special. Pentru a preveni formarea prematura a ridurilor din aceasta zona cele mai recomandate sunt mastile cu ingrediente naturale, care sa hidrateze foarte bine si sa ajute la refacerea fibrelor de colagen si elastina din piele.

Iata mai jos 5 masti cu ingrediente naturale care ajuta la estomparea ridurilor din zona ochilor:

1. Masca pentru ochi cu iaurt, capsuni si ulei de masline

Amesteca in blender o lingura de iaurt si 3 capsuni, dupa care adauga cateva picaturi de masline. Iaurtul este foarte bun deoarece elimina celulele moarte de la suprafata pielii. Aplica acest amestec pe fata si lasa-l sa actioneze 15-20 de minute dupa care clateste bine.

2. Masca pentru ochi cu castravete, iaurt si miere

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Iaurtul impreuna cu castravetele ajuta la hidratarea si curatarea fetei. Pentru aceasta masca aveti nevoie de 1 castravete, o lingura de iaurt simplu, o lingurita de miere si cateva picaturi de ulei de masline. Curata castravetele de coaja si da-l pe razatoare, dupa care amesteca-l pana se face o pasta. Adauga iaurtul si amesteca pana se uniformizeaza cu castravetele, dupa care adaugati uleiul si mierea. Aplicati masca pe fata si tine-o cam un sfert de ora, dupa care clateste bine.

3. Masca pentru ochi cu avocado si ulei de argan

Amesteca bine o jumatate de avocado cu o lingura de ulei de argan extravirgin. Aplica pe fata si las-o sa actioneze timp de 20 de minute. La final, clateste bine cu apa rece. Avocado va ajuta la hidratarea pielii, iar uleiul de argan va ajuta la estomparea ridurilor. Uleiul de argan este unul dintre cele mai bune tratamente antirid pentru ten.



4. Masca pentru ochi cu albus de ou, miere si ulei de argan

Pentru aceasta masca ai nevoie de un albus de ou, o lingura miere, o lingura de ulei de argan. Uleiul de argan ajuta la reducerea ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si reda fermitatea pielii. De asemenea, mierea da pielii un aspect mai tanar, previne aparitia ridurilor si tonifiaza tenul. Masca se face amestecand toate ingredientele bine. Ea trebuie lasata sa actioneze pe fata cam 20 de minute.

5. Masca pentru ochi cu banana, albus de ou si miere

Amesteca intr-un bol o banana, un albus de ou si 2 lingurite de miere. Pentru miros placut, poti adauga cateva picaturi de ulei de lavanda. Aplica masca pe fata si las-o sa se usuce. Dupa ce s-a uscat, sterge-te pe fata cu un prosop uscat. La aceasta masca, in loc de banana mai poti folosi si morcov dat pe razatoare.

 

 

Tags:
masti pentru ochi
masti antirid
masti riduri zona ochilor
masti pentru ochi riduri
masti antirid pentru ochi
riduri in zona ochilor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • eliza
    1. eliza 04.02.2017 20:04

    Eu am folosit mai demult masca pentru ochi cu banana, albus de ou si miere dar nu prea am avut rezultate cu ea, dar cred ca depinde de la pers la persoana. Dar pot sa zic ca ma inteleg foarte bine si chiar recomand cu incredere crema pentru ochi naturala cu acid hialuronic de la Dermae. De cand am inceput sa folosesc acesta crema am inceput sa se vada diferentele in zona ochilor. Tot de la ei mai folosesc si crema de noapte si e wow.

  • simona chirica
    2. simona chirica 08.04.2017 22:39

    Am folosit si eu aceste creme naturale de la DermaE si va pot confirma ca sunt eficiente...recomand.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare