5 modalitati rapide de a obtine sprancene perfecte

Ai observat ca atunci cand iesi de la cosmetica, dupa ce abia te-ai pensat, parca toata fata iti pare mai luminoasa. Pentru momentele in care nu ai bani sau timp sa treci pe la salon, te invatam cum sa-ti faci sprancele perfecte in doar 5 pasi pe care sa ii faci dimineata. 

1. Aplica balsam 
 
Asa cum parul tau are parte de atentie la fiecare spalare, de balsam si de masti, asa si sprancenele trebuie ingrijite. Aplica ulei de cocos, de migdale sau de masline ca sa arate sanatoase. 
 
2. Penseaza firele razlete 
 
Nu te apuca sa-ti dai singura o forma, ci doar penseaza firele rebele care le strica sprancenelor conturul. Aceasta miscare iti va lumina imediat fata. Poti de asemenea sa scurtezi firele cu adevarat lungi, dar ai grija de folosesti un pieptan pentru asta. 
 
3. Piaptane-le 
 
Pieptanatul imbunatateste vizibil aspectul parului, deci de ce nu ai face aceeasi miscare si cu sprancenele? Piaptane-le in directia cresterii firelor de par si astfel s-ar putea sa sesizezi fire care trebuie smulse. 
 
 
4. Coloreaza-le 
 
Sunt multe fete care urmeaza sfatul asta deja, numai ca o fac de capul lor si cred ca suntem toti de acord ca sunt penibile. Creionul cu care iti desenezi sprancenele trebuie sa fie cu doua tonuri mai deschis decat culoarea parului tau sau doua tonuri mai inchis, dar numai daca parul tau este sur sau blond. 
 
5. Aplica fond de ten 
 
Nu pe sprancene, sa ne intelegem, ci fix la linia de delimitare a lor. Aceasta miscare va da acea senzatie de curat si de fata luminoasa. 
 
Tags:
sprancene
frumusete
creion
balsam
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare