5 trucuri antidiabet

Pentru prevenirea sau tratarea diabetului, nu va indreptati din prima catre sertarul cu medicamente. Cateva ajustari ale regimului dumneavoastra obisnuit vor fi suficiente pentru a regla glicemia si a va asigura o sanatate mai buna. Va oferim 5 trucuri antidiabet, pentru a va incuraja sa va indreptati spre remedii naturale.

1.Mananca nuci si alune!

Persoanele care mananca un pumn de nuci sau/si alune zilnic au un risc scazut de sindrom metabolic, acea combinatie de factori de risc care duce la diabetul de tip B.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

2.Branza si iaurtul

Consumand mai multe produse lactate fermentate, cum ar fi iaurtul, sana, laptele batut, ayran, kefirul si branzeturie, permiteti bacteriilor sanatoase sa reduca la randul lor riscul de diabet.

3.Ocazia potrivita pentru capsuni!

Studiile britanice recente arata ca extractul de capsuni ajuta organismul sa scada lipidele din sange, crescand riscul de diabet tip B. Profitati de anotimpul capsunilor si de capsunile romanesti care se anunta a fi senzationale!

4.Mere

Probabil ca nimeni nu mai suporta zicala "un mar pe zi tine doctorul departe", ceea ce inseamna ca trebuie sa gasim alta expresie, pentru ca marul ramane un superaliment. Antocianina din mere, pere si mure scade cu 13% riscul de diabet zaharat.

5.Bea apa!

Intr-adevar, nu e un aliment, dar este esentiala si adesea uitam asta. Cei doi litri de apa pe zi scad cu 21% riscul de diabet, confirma un studiu realizat de-a lungul a 9 ani pe 3000 de participanti.

Tags:
diabet
nuci
alune
mere
branza
iaurt
capsuni
mere
apa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Eva
    1. Eva 15.05.2013 18:40

    Bune aceste sfaturi,dar aici e vorba de preventie,si nu de tratament:))))

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare