6 exercitii simple pentru fese tonifiate

Fitness 14.08.2013 Livia Caled

Vreti sa aveti un posterior frumos? Atunci e bine sa faceti exercitii pentru fese, in fiecare zi cate 15 minute. Rezultatele se vor vedea cu siguranta in cateva luni de zile.

De obicei orice lucreaza picioarele actioneaza si asupra fundului. Daca nu va plac exercitiile fizice si vreti totusi sa aveti fese tonifiate, este bine sa mergeti la plimbari lungi, pe jos sau cu rolele, sa alergati, sa jucati tenis sau sa urcati pe munte.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Iata mai jos cateva idei de exercitii pentru un fund tonifiat pe care le puteti face acasa:

1. Luati doua gantere si lasati-va in jos, pana cand fesele ajung paralele cu solul, dupa care reveniti in pozitia drepti, ca in pozele de mai jos. Acest exercitiu solicita bratele, fesele si abdomenul. De asemenea, este foarte bun pentru spate.

 

2. Acesta este tot un exercitiu cu gantere. Aplecati-va in fata cu mainile in jos si piciorul drept ridicati-l pana ajunge paralel cu solul. Faceti aceeasi miscare si cu piciorul stang.

3. Stati in pozitia drept, cu picioarele departate si varfurile picioarelor spre laterale. Lasati-va in jos cat puteti de mult ca in pozele de mai jos. Faceti exercitiul de 20 de ori in fiecare zi.

4. Este un exercitiu similar cu 3, numai ca trebuie sa intindeti unul dintre picioare in laterala. Faceti miscarea pentru ambele picioare de cate 20 de ori.

5. Fandarile sunt printre cele mai eficiente exercitii pentru fund. Faceti cel putin 30 de fandari zilnic, cu fiecare picior, si o sa fiti surprinse de rezultate. Fandarile sunt bune pentru picioare, fund si abdomen.

6. Intindeti-va pe sol, cu mainile pe langa corp si cu picioarele flexate. Ridicati fundul cat puteti de mult. Faceti acest exercitiu de 20 de ori zilnic, este foarte bun pentru fese si abdomen.

Daca nu v-ati lamurit, urmariti filmuletul de mai jos:

Tags:
exercitii pentru fund
exercitii pentru fese
exercitii pentru acasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare