6 exercitii usoare pentru un abdomen plat

Fitness 26.09.2013 Livia Caled

Esti nemultumita ca trebuie sa iti alegi rochii si bluze care sa iti ascunda burta?

Iti recomandam 6 exercitii usoare pentru un abdomen plat care pot fi facute acasa si care te vor ajuta sa ai o silueta mai subtire si, bineinteles, sa scapi de inestetica burta.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pentru a vedea rezultate, este important sa faci in fiecare zi, timp de 15 minute, exercitiile de mai jos. Daca ti se pare plictisitor, pune-ti o muzica antrenanta sau relaxanta, in acest fel minutele vor trece mai usor.

Pentru cronometrare, fa-ti un playlist care sa dureze fix 15 minute, cand se termina muzica ai terminat si tu. 



1. Mai intai incepi, pentru incalzire, cu unul dintre cele mai banale exercitii pentru abdomen, si anume: tine mainile sub cap, picioarele flexate si ridica-ti capul, incordand abdomenul. Repeta acest exercitiu de 20 de ori si treci la urmatorul. La acest exercitiu, pentru variatie, poti sa ridici picioarele de la sol si sa le tii, de asemenea, indoite (ca la exercitiul 6).



2. Acest exercitiu presupune sa intinzi bratele pe langa corp, sa incordezi abdomenul, dupa care sa te lasi pe sol. Dupa care te ridici, iar incordezi abdomenul cu mainile pe langa corp si tot asa. Repeta-l si pe acesta de vreo 20 de ori si treci la urmatorul.



3. Exercitiul 3 presupune sa tii bratele incrucisate pe piept, ca in poza de mai jos, si sa faci o miscare circulara cu capul ridicat, in dreapta si stanga. Este un exercitiu bun si pentru talie.



4. Atinge-ti cu mana dreapta calcaiul drept, revino in pozitia drept si incordeaza-ti abdomenul ca la exercitiul 1, dupa care fa aceeasi miscare pe partea stanga.



5. Pentru acest exercitiu trebuie sa incerci sa iti atingi genunchiul drept cu cotul stang si invers. Este foarte simplu. Picioarele trebuie sa faca miscarea in stil bicicleta, ca in pozele de mai jos. Incepe lent, de 20 de ori, dupa care fac miscarea din ce in ce mai rapid, tot de 20 de ori.



6. Exercitiul 6 presupune sa aduci genunchii spre barbie, dupa care sa lasi picioarele usor spre sol, fara insa sa atingi solul. Fa o miscare similara si cu picioarele intinse. Repeta exercitiul de 20-30 de ori.

Daca nu te-ai lamurit, urmareste filmuletul de mai jos.

Tags:
exercitii abdomen
abdomen plat
patratele
abdomene
cum sa ai abdomen plat
burta
cum scapi de burta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare