6 secrete de la persoane care au slabit cate 45 de kilograme

In ziua de azi, toata lumea se pricepe la dat sfaturi despre slabit: bloggeri, nutritionisti, doctori si oameni care se informeaza de pe net. Dar adevaratii experti sunt cei care au testat pe pielea lor si au obtinut rezultate uimitoare. 

Cei care au dat sfaturile urmatoare sunt oameni cu povesti uimitoare, pe care le-am impartasit cu everydayhealth.com. Unii dintre ei au slabit 45 de kilograme, altii 100. 
 
1. Strategii pentru lupta cu dulciurile 
 
Pofta de dulce este cel mai mare inamic al unei persoane care incearca sa slabeasca, asa ca cele mai multe diete incearca sa rezolve aceasta problema. Sarah Knowles Lugger, care a slabit 68 de kilograme, a tratat dulciurile ca un rasfat rezervat pentru o data pe luna. In rest, a consumat inlocuitori sanatosi, facuti in casa. De exemplu, daca ii era pofta de inghetata, arunca in blender o banana congelata, unt de arahide si pudra de cacao. In plus, nu tinea in casa dulciuri nesanatoase. 
 
2. Mananca mancare adevarata 
 
Cat Elliot a slabit 50 de kilograme dupa multe diete yo-yo. Cand in sfarsit a reusit, a fost pentru ca a inceput sa manance mancare adevarata, sanatoasa. "Saritul peste mese, restrictiile, pastilele si produsele de slabit nu ajuta deloc", spune aceasta. 
 
3. Fa din sport o bucurie 
 
Aceeasi Elliot spune ca nu ii placea deloc sa faca sport, caci il vedea ca pe o forma de a se pedepsi. "Dar atunci cand am inceput sa vad sportul ca o forma de a-mi hrani corpul, de a-l imbunatati si de a ma distra, a inceput sa-mi placa", a dezvaluit aceasta. 
 
 
4. Nu deveni obsedata de cantar 
 
E util sa folosesti cantarul atunci cand te afli intr-un proces de slabire, dar daca urci pe el prea des, ai toate sansele sa o iei razna. Cantareste-te o data la doua saptamani, ca sa nu te panichezi la micile fluctuatii si tine mai degraba cont de cum iti vin hainele si cum te simti. Acelasi principiu se aplica si la kilogramele depuse sau pierdute. O sa pierzi multa energie daca le tii mereu contul. In schimb, concentreaza-te pe obiectivul final. 
 
5. Bea multa apa 
 
Lorann Brown a reusit sa slabeasca 41 de kilograme, iar unul dintre secretele ei este ca a ajuns de la a bea foarte putina apa, 18 cani pe zi. Apa are foarte multe beneficii pentru sanatate, iar unul dintre acestea este ca te ajuta sa slabesti. 
 
6. Sala nu este tot 
 
E drept ca auzi din toate partile despre abonamente la sala si despre fel si fel de aparate, dar poti sa faci multe alte activitati pentru a slabi, fara a fi nevoit sa dai bani. Nick Guile, de exemplu, a slabit 59 de kilograme jucandu-se Wii Fit si mergand mult pe jos. 
 
Foto: Hepta
 
 
Tags:
slabit
truc
sfat
apa
sport
dulciuri
pofta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • BORDIANU
    1. BORDIANU 29.08.2015 08:10

    Pentru toti!Castiguri din prima luna!100-285 de euro lunar!Cei care vor sa lucreze in timpul liber ,part-time sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100de euro lunar(part-time) sau 285 de euro lunar(full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila.Cerem seriozitate maxima.Pentru mai multe informatii,solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre la email: angelika_bordianu@yahoo.com

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare