6 trucuri foarte ciudate de frumusete care se pare ca functioneaza

Sunt o multime de sfaturi de frumusete de tot felul, iar femeile sunt dispuse sa le incerce pe toate, numai ca sa arate ca scoase din cutie. Mai adaugam cateva la cele pe care le stii, dar batem pariu ca de acestea inca n-ai auzit. 

1. Stai la aburi ca sa fixezi machiajul 
 
N-are niciun pic de sens, stim, dar se pare ca aburul are puterea de a fixa machiajul. Asadar, machiaza-te si apoi stai in cada cu apa calda sau fa un dus fierbinte. Ai grija totusi sa nu-ti stropesti fata!
 
2. Scapa de barbia dubla pentru cateva ore 
 
Nu promitem trucuri magice, asa ca suntem realisti. Acest procedeu te va face sa scapi de barbia dubla numai pentru 3 sau 4 ore, timp suficient pentru o intalnire sau o petrecere pretentioasa. Maseaza-te cu o crema anti-celulitica pe baza de cafea de-a lungul maxilarului. Cofeina, fiind un diuretic puternic, va suge toate lichidele in exces si va reduce inflamatiile. Ai grija sa nu apropii crema de zona ochilor! 
 
 
3. Masca de fata cu Pepto-Bismol 
 
Pepto-bismolul este un medicament folosit, in general, pentru a trata durerile de stomac. Conform marturisirilor unor stilisti, acest medicament are insa si uimitorul rol de a tonifia pielea, gratie continutului de acid salicilic. Tamponeaza-ti fata cu Pepto-Bismol, lasa sa se usuce timp de 20 de minute si apoi clateste bine cu multa apa. Va micsora porii si va usca acneea, dar ai grija ca usuca destul de tare fata, asa ca foloseste-l doar ocazional. 
 
4. Scapa de cosuri 
 
Ai observat vreodata ca vedetele nu au niciodata cosuri cand se afla pe covorul rosu? Nu e ca si cum ar avea tenul perfect, ci pentru ca detin un secret pretios care usuca acneea imediat. In loc sa le acopere cu anticearcan, ele tamponeaza cosurile cu spray nazal si cu picaturi pentru ochi. Acestea contin vasoconstrictoare, care micsoreaza vasele de sange si reduc inflamatia. 
 
5. Elimina balonarile 
 
Cum o sa arati splendid in rochia verde pe corp, daca tu esti balonata? Amesteca 1 lingura de otet de mere cu o jumatate de pahar de apa si bea. Dupa 30 de minute, enzimele din otet vor incetini productia de suc gastric si tu vei vedea rezultatul. 
 
 
Nu te mai chinui cu gene false si clesti care mai rau iti fac. Pur si simplu unge-te cu putin ulei de in pe pleoape, pe linia genelor, in fiecare noapte. Semintele de in contin Omega 3, 6 si 9 si impreuna cu complexul de vitamine B si lecitina, repara genele si stimuleaza cresterea lor.
 
Foto: Hepta.
Tags:
frumusete
machiaj
cosuri
acnee
barbie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Daniela
    1. Daniela 17.10.2019 10:09

    Pentru gene mai lungi se poate folosi si realash , un intensificator care ajuta la cresterea genelor!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare