7 exercitii care te scapa de grasimea de pe coapse

Fitness 15.01.2014 Livia Caled

Nu esti multumita cu greutatea ta si vrei sa scapi de grasimea din zona coapselor? Ai celulita pe coapse si vrei sa o ameliorezi? Atunci trebuie sa acorzi o atentie deosebita exercitiilor pentru coapse pe care le poti face de cateva ori pe saptamana acasa, in sedinte de cate 15-20 de minute. Pentru aceste exercitii ai nevoie doar de o salteluta si o greutate.

Pentru ca exercitiile sa fie eficiente si grasimea de pe coapse sa dispara cat mai repede, este obligatoriu sa ai o dieta echilibrata, fara alimente procesate, mancaruri grase si dulciuri. De asemenea, ca sa dai grasimea de pe coapse jos trebuie sa lucrezi intregul corp, nu numai o zona. De altfel, exercitiile pe care ti le propunem mai jos lucreaza tot corpul, in special coapsele.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Iata mai jos 7 tipuri de exercitii, eficiente pentru zona coapselor:

1. Stai in maini si in genunchi. Intinde piciorul drept si fa cerculete, 30 intr-un sens si 30 in celalalt. Repeta miscarea cu celalalt picior.

2. Stai in maini si in genunchi, ca la exercitiul 1, insa de data asta intinde un picior in spate, flexeaza-l si ridica-l, cu talpa spre tavan. Genunchiul nu trebuie sa revina pe sol. Repeta miscarea si cu celalalt picior de 30 de ori.



3. Stai pe o parte, ridica si coboara piciorul drept, cu miscari usoare, de 30 de ori. Fa acelasi lucru cu piciorul stang ca in poza de mai jos.



4. Fandarile sunt excelente pentru coapse. Ai grija sa nu atingi cu genunchiul solul. Fa cate 30 de fandari pentru fiecare picior. Revino de fiecare data in pozitia drepti.



5. Ia o greutate, tine picioarele departate, cu varfurile in exterior, si indoaie genunchii. Dupa care ridica-te pe varfuri ca in imaginea de mai jos.



6. Lucreaza-ti si abdomenul si coapsele ca in exercitiul de mai jos.



7. Stai pe spate, cu mainile intinse pe sol, si ridica-ti sezutul. Repeta miscarea lent de cel putin 30 de ori.

Succes!

 

Tags:
exercitii coapse
grasime coapse
exercitii pentru slabit
exercitii coapse pentru acasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare