7 modalitati prin care sa te indragostesti din nou de sala toamna asta

Vremea tine cu tine si inca poti sa alergi linistita in parc, sa te plimbi cu bicicleta sau sa joci volei, dar pregateste-te pentru zilele ploioase cand va trebui sa te intorci in sala. Nu vreau sa fiu negativista, ci doar sa te pregatesc pentru perioada aia. 

Recompensa in dulap 
 
Asa cum un admirator secret lasa biletele si flori, asa lasa-ti tu o recompensa in dulapul de la sala, ca sa te intorci de la cursul de TRX cu mai mult entuziasm. Fie ca este vorba de un produs nou de makeup, un fruct exotic sau un baton energizant, vei sti ca ceva bun te asteapta acolo. 
 
Rechizite noi 
 
Evident ca nu este vorba chiar de rechizite, dar stii ca de incantata erai cand incepeai scoala si aveai ghiozdan nou, carti si caiete ce miroseau a tipografie si pantofi scosi din cutie. Ei bine, poti sa faci si acum un fel de inceput de scoala si sa investesti in ceva care te-ar motiva sa mergi la sala. O geanta noua, adidasi mai buni sau colanti colorati pentru yoga. O sa functioneze, iti garantez! 
 
Apeleaza la un prieten 
 
Sportul alaturi de un prieten are foarte multe beneficii, printre care faptul ca ai mai putine sanse sa te ranesti, te vei bucura mai mult de antrenament, te vei simti mai putin stresata si te vei stradui mai mult. In plus, cand vremea te face sa nu ai chef de nimic, un prieten s-ar putea sa te scoata din starea asta. 
 
 
Stabileste-ti un obiectiv 
 
Se vede la orizont o nunta, o reuniune de liceu sau vreun alt eveniment major? Foloseste-te de asta. Noteaza-ti in calendar si trage tare pana atunci. Vei fi foarte multumita cand vei fi reusit sa-ti atingi obiectivul la timp. 
 
Plateste-te 
 
Poti sa stabilesti o suma cu care sa te platesti de fiecare data cand te duci la sala. 3 lei, 5 lei, 10 sau cat vrei tu, iar la finalul lunii poti sa iti cumperi ceva ce iti doreai demult sau poti chiar sa donezi banii. Orice functioneaza pentru tine e ok. 
 
Rasfata-te 
 
Multe sali au sauna si piscina, asa ca trage din greu la antrenament ca apoi sa te rasfeti. Vei avea o motivatie foarte buna si acesta va fi timpul tau cu tine. 
 
Gandeste pozitiv
 
In loc sa simti ora de spinning ca o pedeapsa, mai bine incearca sa vezi partea buna. Acesta este momentul pe care ti-l petreci cu tine, departe de telefoane, deadline-uri, problemele din relatie sau alte drame. Bucura-te de el! 
 
Foto: Hepta
Tags:
sala
sport
motivatie
sanatate
toamna
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare