Abateri in dieta daneza

26.03.2013 Dietetik raspunde

Buna ziua tin de 7 zile dieta daneza si am slabit 5 kg problema e ca e foarte drastica si dupa ce mam ingrasat de la sarcina gemelara am ramas cu 15 kg. Acum intrebarea mea ar fi daca in cele 13 zile de dieta te abati de exemplu o data de la ea adica mananci un fursec chiar asa e cum tot scrie pe atatea forumuri ca nu mai are efect dieta? Multumesc

Buna ziua, dieta daneza este foarte drastica si isi bazeaza rezultatele tocmai pe o respectare intocmai. Pe de alta parte, nu este cea mai recomandabila dieta pentru oameni pofticiosi, deoarece este atat de restrictiva.

De fapt, rezultatul variaza de la persoana la persoana, si s-ar putea, in functie de organismul dvs. ca acele catva abateri sa va dea complet peste cap dieta, sau sa nu se intample nimic. Asta va trebui sa observati dvs., insa cele mai multe persoane inclina sa creada ca dieta daneza trebuie respectata intocmai. In definitiv, este o dieta de scurta durata cu rezultate destul de spectaculoase, asa ca daca v-ati facut curaj sa o tineti, merita sa incercati sa va abtineti de la gustari.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
dieta daneza
abateri
gustari
7 kg in 13 zile
dieta rapida
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare