Abdomen plat si coapse ferme

Secrete 01.03.2013 Jeanette

Poti folosi alergarea zilnica intr-un mod mai eficient, care sa te ajute sa scapi de colacelul de pe abdomen, intarind in acelasi timp muschii coapselor.

Ai adoptat un stil de viata sanatos mancand cum trebuie si facand exercitii fizice, dar “budinca” din jurul burtii pur si simplu nu vrea sa dispara. Iata cateva secrete care ti-ar putea sari in ajutor:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

1. Intr-adevar, prin alergare consumi mai multe calorii decat daca ai merge. Cu timpul, organismul se obisnuieste cu intensitatea, astfel risti sa stagnezi la aceeasi greutate. Nu este indeajuns sa faci niste abdomene ca sa ajungi la rezultatul dorit. Acestea au efect mai bun daca le faci dupa un antrenament.

2. Alterneaza intensitatea. Facand acest lucru, in seria de alergare intensa, corpul tau este la turatie maxima, iar in timpul alergarii usoare el are timp sa isi revina si sa faca fata urmatoarei serii. Cel mai bine este sa ai un cronometru la indemana, astfel iti poti monitoriza cu mai multa usurinta antrenamentul si vei invata sa iti stapanesti organismul in regim de efort. Avand in vedere faptul ca vei da totul din tine la alergarea intensa, acorda-ti mai mult timp la revenire.

3. Ai putea sa iti impui, spre exemplu, 10 minute de alergare, proportionandu-ti timpul astfel: 1 minut alergare usoara urmata de 30 de secunde alergare rapida (vei avea 7 minute alergare usoara si 3 minute alergare rapida in total. Crede-ma, le vei simti). In timp, vei putea face fata si la 3 niveluri de intensitate.

4. Mareste timpul de efort cu 5 minute dupa o saptamana. Daca iti este greu, gandeste-te ca la fiecare 5 minute de alergare dai jos cel putin 50 de calorii.

Citeste mai departe pe hotcity.ro

Tags:
abdomen
coapse
exercitii
celulita
colacei
fitness
program
slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare