Accelereaza-ti metabolismul intr-un minut

Daca vrei ca metabolismul sa ti se accelereze mai rapid ca update-urile de pe Facebook, ai ajuns unde trebuia. Facand mici trucuri in rutina ta zilnica vei pune masa musculara, vei arde calorii si vei reusi sa cresti viteza de ardere a caloriilor. Accelereza-ti metabolismul intr-un minut.

Primul truc e sa nu sari peste micul dejun. Stiu ca suna ca un disc stricat repetitia asta insa daca mananci dimineata vei arde cu 10% mai multe grasimi, spun specialistii. Macar un iaurt sa mananci, in drum spre job.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu uita sa iti iei o sticla de apa la tine. Nu degeaba iti tot repet ca trebuie sa te hidratezi. Cercetatorii de la University of Utah au descoperit ca daca nu te bei apa metabolismul tau risca sa incetineasca cu pana la 3%, asa ca nu uita de cele 8 pahare pe zi.

Stai mai mult timp in picioare. De exemplu atunci cand vorbesti la telefon. Postura asta te ajuta sa arzi cu 25% mai multe calorii decat ai face-o daca ai sta jos.

Arunca mai mult broccoli in salata. Nu degeaba iti spuneau parintii in copilarie sa mananci legume verzi. O jumatate de cana de broccoli contine 84% din doza recomandata de vitamina C, care ajuta la accelerarea metabolismului.

Un alt truc este cel cu cuburile de gheata. Corpul tau arde mai multe calorii digerand bauturi cu gheata decat daca ai bea ceva la temperature camerei. Un studiu recent arata ca metabolismul e accelerat cu 30% mai mult, timp de 10 minute dupa ce ai baut un pahar de apa rece.

Ti-am pus la dispozitie toate trucurile pe care le stiam. Sa vedem cum iti accelerezi acum metabolismul. Ai la dispozitie un minut.

Tags:
Accelereaza-ti metabolismul intr-un minut
regim de viata sanatos
hidratare
apa
vitamina C
alimente care contin vitamina C
broccoli
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare