Actrite mereu tinere

Secrete 25.11.2009 Madalina Stama

Si daca as fi avut, mi-ar fi placut ca printre clienti sa se inscrie si vedete. Dar, nu orice vedete. Ci pe acelea care pasesc pe covorul rosu. Ai ghicit (hmm…sigur nu ai har?)! despre vedetele de la Hollywood iti vorbesc. Acelea pe care le vezi in reclamele TV si te infurii de nervi ca in ciuda anilor niciuna dintre ele nu vrea sa-si arate adevarata varsta.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ce fac domnule? Sa fi trecut toate pe sport? Adevarul este (si-ti spun asa cu tristete) ca in afara oamenii sunt mai preocupati de stilul de viata pe care il au, de alegerile pe care le fac. Noi de acum in colo invatam sa facem alegerile corecte. Si, daca vrei sa stii si tu cum de vedetele au reusit sa sfideaza batranetea, te invit sa te delectezi cu articolul pe care ti l-am pregatit azi.

 

Goldie Hawn

Desi are 63 de ani, Goldie Hawn, refuza sa-si arate varsta. Tenul radiant si-l mentine asa printr-o dieta bogata in omega 3. Stii tu, grasimile acelea sanatoase de care ti se vorbeste si la Tv? Grasimile le ia din peste. Si pe langa o dieta sanatoasa face si yoga (care ii mentine ii confera suplete fetei). Hmm… daca stau bine sa ma gandesc vedeta mai are un alt secret. Oare faptul ca sotul ei, Kurt Rusell (care este cu 7 ani mai tanar) care o asteapta acasa in fiecare seara, nu are vreo legatura cu zambetul de pe buzele lui Goldie? Ba, cred ca da!

 

Susan Sarandon

Nu ai cum sa nu o stii. Eleganta cu zambet de adolescenta sfioasa, Susan Sarandon sfideaza legile firii. Pur si simplu nu vrea sa imbatraneasca. Stiu ca daca i-ai privi poza indeaproape ai fi tentat sa spui ca are 40 (hai 45 :)) de ani. Insa, varsta reala este de…61 de ani. Cred si eu ca are toate armele de partea sa atata vreme cat adopta o dieta bogata in antioxidanti. Insa, nu te gandi ca Susan s-a sacrificat si a devenit peste noapte vegetariana. Nu, nu! Serveste foarte putina carne rosie si carbohidrati. Si ca sa nu o supere durerile menopauzei, ia zilnic vitamine. Bine faci Susan!

 

Meryl Streep.

Stii tu, actrita aceea care a jucat in Diavolul se imbraca de la Prada (The Devil Wears Prada)? Si-a exprimat in public refuzul pentru operatiile estetice si si-a incurajat prietenii sa nu se teama de batranete. Oare ce le-o fi spus? Lasati-o sa vina la voi? JIn orice caz la ea nu a venit, caci la cei 59 de ani, Meryl arata grozav. Vesela, frumoasa si tanara. Daca ti-ai dori si tu sa arati la 59 ca Meryl iata ce alimente trebuie sa consumi ca sa-ti mentii pielea tanara si frumoasa.

 

Andie MacDowell.

Daca ai vazut-o in Four Wedings (Patru Nunti) inseamna ca imi dai dreptate cand spun ca avea o palarie caraghioasa. Dar, am descoperit si motivul pentru care o purta. Pentru protectia tenului. Asa deci! Caci ferindu-se de razele nemiloase ale soarelui, sfideaza batranetea. Doar stii ca expunerea prelungita la soare imbatraneste, nu? Si in ciuda acestui secret, pe care unii l-ar cataloga ca absurd, Andie a implinit anul acesta 50 de ani. La multi ani Andie, iar noi cei de-aici iti spunem ca arati grozav ! :)

 

Michelle Pfeiffer

Actrita din Batman Returns (Batman se intoarce) a implinit 50 de ani anul acesta.Waw! Si n-ai zice. Nu a gasit elixirul vietii, dar a trecut pe o dieta sanatoasa. Pentru ca fi ridicol sa o vedem pe Michelle cu sunculite si burta, actrita previne kilogramele in plus mancand cu masura si fiind atenta de fiecare data la portia pe care o are in fata. In plus, dieta este una saraca in grasimi.

 

Kim Bassinger

Desi, nu se inscrie pe lista actritelor mele preferate, mi-a placut fiecare film in care a jucat. Poate naturaletea ei sa fie “de vina”. Si sa tii ca nu mai este o adolescenta. Kim Basinger are 54 de ani. Dar, nu si-i arata, caci face fooooarte mult sport. Oare ar rezista la o partida de box cu Madonna? Desi, recunoaste ca nu este 100% naturala, Kim admite ca un trup lucrat este cheia succesului. Daca iti doresti sa faci un sport, dar iti lipseste motivatia, iti spunem noi ce castigi daca alegi sa faci de cateva ori pe saptamana fitness.


Tags:
tinerete
batranete
elixir
Goldie Hawn
Susan Sarandon
Meryl Streep
Michelle Pfeiffer
Andie MacDowell
Kim Bassinger
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare