Adu sporul in casa inca de la inceputul anului

Motivatie 01.01.2019 dietetik
Avem traditii aproape pentru orice la noi in tara, dar asta nu inseamna ca unele dintre ele nu sunt eficiente. In cazul in care unele ti se par ineficiente, priveste partea buna! Macar te-ai distrat sau te-ai simtit bine cand le-ai pus in practica. In plus, este si o chestiune psiho-emotionala la mijloc si anume ca daca pui in practica o traditie sperand la mai bine inseamna ca vei avea mereu energie pozitiva, ganduri bune cu tot ce te inconjoara si vei ajunge in mod inconstient sa faci lucruri in viata ta spre a obtine tot ce  este mai bine. Este un lucru inconstient, dar foarte eficient si vei ajunge la concluzia ca atunci cand ai intentii bune in permanenta sunt slabe sansele sa fii dezamagit. 
 
Nu a spus nimeni ca viata este usoara, dar fiecare are dreptul sa spere la mai bine de la un an la altul. Viata nu functioneaza dupa anumite statistici ca sa stii din start ce ai de facut spre schimbari in bine. Uneori iti iese, alteori nu, dar important este sa ai o gandire pozitiva in fiecare zi. Se spune ca nu vei atrage energii negative care sa-ti blocheze energia interioara si implicit reusitele.
 
La fiecare sfarsit de an oricine isi faci o retrospectiva si cantareste lucrurile bune si lucrurile mai putin bune. De asemenea, vor fi cantarite si noile asteptari ca sa poti incepe noul an cu realizari noi si cu pofta de viata. Este bine de asemenea sa nu ai asteptari despre care stii si tu ca ar fi imposibile. Un exemplu in acest sens ar fi sa devii miliardar la inceputul anului sau pe parcursul anului. Ca sa nu ai dezamagiri este bine sa te pastrezi cu picioarele pe pamant si sa ai asteptari uzuale precum sanatatea, lipsa ghinioanelor, faptul ca vei gasi un loc de munca mai bun sau ca vei da tot ce poti ca sa promovezi daca ai deja un job care te multumeste din toate punctele de vedere. Asteptarile realiste nu sunt greu de obtinut cu o gandire pozitiva mereu. 
 
 
De ce tot insistam cu gandirea pozitiva? Ei bine, daca te gandesti zilnic la lipsuri, boala, ghinioane, barfesti, ii urasi pe cei din jur este normal ca toate relele sa traga la tine pentru ca se spune ca atragi energii negative. Un mental bun si sanatos va atrage mult mai multe aspecte pozitive in viata ta si te vei putea lauda mai mult cu bucurii si realizari decat cu ghinioane.
 
 
Daca tot este inceputul anului vrem sa-ti dezvaluim nistre traditii simple, dar uimitoare care par sa aiba o logica destul de buna. Nu ai nimic de pierdut daca le incerci si tu. Iti vor da o stare buna de spirit si curaj sa realizezi multe lucruri bune in noul an. Iata despre ce este vorba:
 
1.De regula ne ferim in ultimii ani de a primi oaspeti la inceput de an, mai ales dupa atatea zile de sarbatoare si dupa un revelion plin de peripetii si distractii, dar este o mare greseala. Chiar este indicat sa ai oaspeti in pragul casei care sa-ti ureze numai de bine in noul an. Atragi energii pozitive si se spune ca vei avea relatii bune cu toti cei din jur in noul an. Din batrani se spune ca daca iti trece pragul un barbat brunet este si mai bine.
 
 
2.Nu refuza copilasii care vor sa te sorcoveasca. Orezul chiar iti va aduce spor in casa si vei porni in noul an numai cu urari de bine care iti vor da curaj sa faci tot ce ti-ai propus in noul an.
 
3.Uita de gunoiul adunat de dupa revelion, eventual strange-l si pune-l undeva cat sa nu-ti stea in cale, dar nu-l arunca afara. Se spune ca vei arunca sporul casei la gunoi. Strange de prin casa doar cat sa para ca toate lucrurile sunt in ordine.
 
 
4.Nu cheltui bani pe nimic la inceput de an. Se spune ca vei fi cheltuitor tot anul. Chiar daca iti vin oaspeti sau copii cu sorcova da-le bunatati, bucate traditionale, fructe in mod special. 
 
 
5.Ai grija sa nu te enervezi pe nimeni, sa nu superi pe nimeni, sa nu plangi, sa nu te certi cu nimeni! Este bine sa ai o stare de spirit buna, pentru ca asa va fi tot anul.
 
 
 

 

Tags:
sporul in casa
inceputul anului.adu sporul in casa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare