Afara cu wi-fi-ul din scoli!

News 29.06.2012 Andreea Pietrosel

Este cererea Organizatiei Mondiale a Sanatatii care cere ca in scoli sa nu fie folosit wireless-ul, inclusiv Wi-Fi-ul. Reprezentantii OMS spun ca aceasta tehnologie le poate pune sanatatea in pericol copiilor. Gandul scrie ca expertii organizatiei considera ca „sistemul Wi-Fi si alte sisteme fara fir genereaza o sarcina electromagnetica suplimentara asupra organismului sensibil al copilului”.

Evenimentul Zilei scrie ca durerile de stomac, gazele, balonarea, diareea si senzatia de greata ce apar dupa consumul de lactate sunt principalele semne. Boala este, de fapt, incapacitatea organismului de a digera lactoza, un glucid intalnit in lapte si derivate. Afectiunea este mai greu de depistat la adulti.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
Afara cu wi-fi-ul din scoli
regim de viata sanatos
electromagnetic
dureri de stomac
balonare
diaree
greata
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • user102
    1. user102 27.05.2013 11:26

    Este foarte important ca toata lumea sa inteleaga pericolul impus de tehnologia wireless (telefoane mobile, retele wi-fi, telefoane fara fir, gadgeturi bluetooth, etc). Din pacate problema este una foarte grava. URMARITI CELE DOUA INTERVIURI DE MAI JOS si veti intelege tot: http://www.youtube.com/watch?v=yeSpT2GGMOA http://www.naturalscience.org/index.php?id=210 Vedeti si aici lista efectelor nocive asupra sanatatii provocate de campurile electromagnetice la care ne expunem copiii zilnic, intr-un mod fara precedent! http://www.bioinitiative.org/ http://www.iemfa.org/index.php/publications/seletun-resolution ADN-ul copiilor nostri este in pericol. Practic riscam integritatea codului genetic al tuturor generatiilor viitoare !!!

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare