Ai nevoie de un ficat curat ca sa slabesti usor

Afectiuni 24.02.2016
Se pare ca jumatate din populatia planetei incearca sa slabeasca si multi fac asta reducand numarul caloriilor consumate si transpirand la sala de sport. Desi acestea nu sunt alegeri gresite pentru a slabi sanatos, nu sunt cele mai rapide si eficiente metode.

Cea mai rapida si eficienta metoda de slabire ramane totusi detoxifierea ficatului. De ce? Pentru ca ficatul este principalul organ care se ocupa cu arderea grasimilor din organism si de aceea are nevoie sa fie curat. Atunci cand ficatul tau este coplesit de foarte multe toxine, ceea ce este o situatie comuna in ziua de azi, devine o grea provocare pentru el sa reuseasca sa arda grasimile din organism, iar cand acest lucru se intampla, pierderea in greutate este si mai dificila, indiferent de cat efort depui. Acesta este motivul pentru care foarte multi oameni se plang ca fac totul ca la carte ca sa slabeasca iar asta nu inseamna decat o batalie pierduta

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Dar daca vei face ceva ca sa-i usurezi povara toxinelor ficatului tau, el va avea mai mult spatiu pentru a arde grasimile.
 
Cele mai eficiente metode de detoxifiere a ficatului
 
Cea mai eficienta metoda prin care iti poti curata ficatul este sa apelezi la clismele cu cafea. De fapt, a te folosi de clismele cu cafea impreuna ce alte metode de slabit, poate face diferenta dintre succes si esec. Chiar si numai doua saptamani de clisme cu cafea pot ajuta semnificativ la pierderea in greutate si plasarea ta pe directia cea buna.
 
Clisma cu cafea insotita de repaosul alimentar functioneaza incredibil pentru detoxifierea organismului si pierderea rapida in greutate. Daca ai cateva kilograme de care vrei sa scapi, nu ar fi nimic neobisnuit sa aplici acest tratament pentru cateva zile si nu vei pune acele kilograme la loc daca in momentul in care revii la alimentatia solida alegi un regim pe baza de legume si fructe, sarace in carbohidrati. Daca nu esti obisnuita cu repaosul alimentar s-ar putea sa suferi de cateva simptome neplacute despre care ar fi bine sa afli inainte de a le experimenta
 
Alte modalitati prin care iti poti ajuta ficatul sa fie curat se refera la a stat cat mai departe de produsele chimice si la a urma o dieta alimentara cat mai aproape de natura. Alimentele procesate, cele nenaturale si chimicalele din toate sursele se transforma intr-o povara pentru ficatul tau (care adesea se poate transforma intr-o afectiune) si te va influenta in procesul de pierdere in greutate. Ierburile precum armurariu, papadie si radacina de brusture ajuta si ele la detoxifierea ficatului, insa intr-o masura mult mai mica decat clismele cu cafea.
 
Tags:
ficat
curat
detoxifiere
slabire
dieta
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Mara
    1. Mara 02.04.2016 06:59

    Una dintre cele cele mai bune metode de curatare a ficatului, daca nu cea mai buna, este cea recomandata de catre Andreas Morits in cartea sa: Scapa de pietre la ficat si bila. Conditia aplicatii ei este ca ficatul sa nu fie grav bolnav. Beneficii: o multime de probleme de sanatate se rezolva, atat in timpul procesului de curatare, dar mai ales dupa finalizarea lui. Dezavantaj: in functie de varsta, poate dura chiar si 2,5 ani, dar merita.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare