Alcoolul care nu te imbata

Neobositii cercetatori britanici (am mentionat ca asta vreau sa ma fac cand voi creste mare ? ) au descoperit alcoolul care nu te imbata.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Au numarat ei de cate ori ai renuntat la un pahar de vin pentru ca trebuia sa conduci. Au mai luat in calcul si mahmureala cu care trebuia sa te confrunti dupa o noapte petrecuta in discoteca si au decis ca nu meriti asa ceva.

 

 

Gama din care fac partea cafeaua fara cofeina, ceaiul fara teina, cola fara zahar si berea fara alcool se extinde cu alcoolul care nu te imbata.

 

 

Se aude pe sub London Eye ca nu ar avea gustul de plastic al berii fara alcool si ca se lauda cu cateva efecte pe care nu le-ar avea berea fara alcool asupra noastra, consumatorii in cautare de senzatii tari.

 

 

Umbla vorba-n targ ca alcoolul care nu te imbata, ti-ar oferi senzatia de euforie si relaxare, fara a afecta reflexele. Basca, mai ramai si constient asa ca dupa doua, trei pahare te poti urca linistit la volan.

 

 

Bautura asta parc-ar fi rupta din Girl Interrupted. Spun asta pentru ca alcoolul sintetic are la baza anumiti compusi ai Valiumului,care actioneaza la nivelul sistemului nervos, oferind senzatia de euforie. O alta parte pozitiva a substantei este ca nu creeaza dependenta si implicit nu afecteaza ficatul, asa cum o face alcoolul.

 

 

Descoperirea este cum nu se poate mai buna. Sper ca asta este solutia prin care certurile la betie care izbucnesc intre vecinii mei de deasupra, se vor stinge. Si comportamentul violent stimulat de consumul de alcool, va deveni istorie.

 

 

Un roman din cinci bea zilnic pana la o jumatate de litru de bauturi alcoolice tari. Indraznesc sa sper ca multi dintre ei n-ar mai fi la fel de violenti, daca ar turna pe gatlej niste vodca fara alcool in loc de the real thing.

 

 

Tags:
vodca
alcool
accidente
bere fara alcool
regim de viata sanatos
calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 07.12.2010 12:14

    Bucure?ti, Octombrie 2010 Vinul fr alcool ptrunde n premier pe pia?a din Romnia cu 13 tipuri de produse ce au n spate peste 20 de ani de expertiz a viticultorilor germani. Vinurile fr alcool sunt solu?ia cea mai buna pentru cei ce vor s se bucure de gustul unui pahar cu vin, fr a se confrunta cu efectele negative pe care le are alcoolul. Consumatorul de vin fr alcool poate fi oricare dintre noi sau cei apropia?i, fie ca sunt conducatori auto, sunt n timpul serviciului, sunt sportivi de performan?, diabetici, persoane aflate la diet, persoane care doresc s aib o alimenta?ie format din produse bio, femei nsrcinate sau care alpteaz. Din cele 13 vinuri fr alcool, produse in Germania sub numele de Weinkonig, 5 tipuri sunt vinuri BIO. Toate cele 13 sortimente sunt realizate la cele mai nalte stadarde de calitate ?i sunt ob?inute 100% din struguri , urmnd procesul clasic de ob?inere a vinului. Dup ce vinul a fermentat, trecnd prin toate stadiile de maturare, se elimin alcoolul n vid, pstrndu-se caracteristicile, aroma ?i buchetul vinului de provenien?. n portofoliul de vinuri Weinkoning sunt incluse: 4 vinuri albe, 2 vinuri rose, 3 vinuri ro?ii ?i 4 tipuri de vinuri spumante din care 2 albe si 2 rose. Despre vinul fr alcool Vinul fr alcool are o istorie recenta n comercializare iar apari?ia lui pe pia?a mondial se explic prin necesitatea unui produs care s fie sntos, s nu creeze dependen? ?i s re?in toate calit?ile unui vin bun. Vinul fr alcool este bogat in minerale si vitamine, lipsit de grsimi, ceea ce l face s fie cel mai sntos substitut al berii fr alcool. Alcoolul este extras din vin printr-un proces numit vacuum distillation astfel nct ingredientele unui vin fr alcool sunt n propor?ie de 99 la sut acelea?i ca ale unui vin cu alcool. Diferen?a vine din procentajul de alcool ?i nu din con?inutul de fier, potasiu, magneziu, fosfor ?i complexul de vitamin B pe care le regsim n ambele categorii de vinuri. Acest vin are un con?inut de alcool mai mic de 0,5 la sut, ceea ce, din punct de vedere juridic, l poate ncadra n categoria de vin fr alcool. n fapt, foarte multe alimente de pe pia? au acela?i con?inut de alcool ca ?i vinul fr alcool: pane, sucuri de fructe, fructe coapte, muraturi etc.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare