Alerg carnavalul, cros costumat in Herastrau

 "Alerg carnavalul" a ajuns la a doua editie, asa ca, in data de 5 aprilie, incepand cu ora 11, bucurestenii se vor costuma si vor alerga in jurul lacului Herastrau. Gheparzi, albinute, spiridusi, cowboy si contese, toti incaltati in adidasi de alergat, vor anima parcul, iar magicieni si muzicanti vor insoti participantii pe intreg traseul.

 

Probele de la "Alerg carnavalul"

 
Startul se va da la capatul treptelor din zona Debarcader pavilion H.
 
Minitura pentru copii (1 km): rezervata copiilor cu varste de pana la 10 ani, este reprezentata de parcurgerea dus-intors a Aleii Trandafirilor, conform marcajului de la fata locului si a hartii prezente pe site. Copiii pot alerga singuri sau insotiti de un adult.
 
Individual feminin (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/ deschisa tuturor participantelor de sex feminin, cu varsta mai mare de 14 ani.
 
Individual masculin (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/ deschisa tuturor participantilor de sex masculin, cu varsta mai mare de 14 ani.

 
Copii si parinti (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/deschisa copiilor pana in 14 ani (fete sau baieti), insotiti de oricare dintre parinti.
 
Proba de perechi (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km)/ deschisa oricarei echipe de doua persoane, a carei membrii au varsta mai mare sau egala cu 14 ani.
 
Proba de grup (tura scurta 6 km si tura lunga 12 km): deschisa grupurilor de 3-10 persoane (de ex. Alba ca Zapada si cei 7 pitici, Cei 3 Muschetari). Daca grupul are in componenta copii sub 14 ani, din grup va face parte si un parinte/tutore sau adult insotitor nominalizat de parinti.
 
Pentru participare se percepe o taxa de 30 de lei pentru copii (adultii care ii insotesc nu platesc) si de 50 de lei pentru adulti

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
alergat
cros
parc
sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare