Alimente interzise, daca vrei abdomen plat

Alimentatie 02.08.2017 dietetik
La un abdomen plat si bine sculptat viseaza atat femeile cat si barbatii. Sunt persoane care lucreaza ore intregi la sala de fitness ca sa se poata mandri cu un abdomen de invidiat. Nu este un secret pentru nimeni ca grasimea se depune foarte usor in zona abdomenului si foarte greu scapam de ea. Uneori nu reusim nici macar cu ajutorul exercitiilor istovitoare. De ce? Pentru ca si alimentatia conteaza. Sunt anumite alimente care trebuie evitate, daca vrei sa ai abdomenul plat. Sa vedem care sunt alimentele interzise:
 
1. Lactatele
Desi sunt sanatoase si au continut bogat in calciu, benefic pentru sanatatea oaselor si articulatiilor, sa stiti ca produc balonare si gaze. De asemenea, nu as recomanda nici branzeturile, mai ales cascavalul. Oricat v-ati chinui la sala de fitness, consumand lapte veti obtine acel aspect inestetic de abdomen umflat. Incercati ca alternativa iaurturile degresate daca va plac atat de mult lactatele. In ceea ce priveste branzeturile, sunt mult mai sanatoase cele cu putine grasimi.
 
2.Exita mancarea procesata
Contine grasimi saturate si conservanti, care nu sunt deloc prietenosi cu silueta dumneavoastra. Orice aliment procesat se depune fix pe solduri si abdomen si este bine sa evitati consumul.
 
3.Evita cafeaua
Cafeana ne place tuturor, dar in cantitati mari nu este indicata, pentru ca ne poate crea aciditate in organism. Asta inseamna incetinirea metabolismului din cauza unei digestii proaste. Nu mai mentionez de zaharul pe care il punem in cafea, care nu flateaza silueta nici el. As recomanda sa renuntati la zahar sau sa va faceti un ceai verde neindulcit, care contine si el cofeina necesara organismului.
 
4.Zaharul
Zaharul chiar da dependenta. Cu cat il consumi cu atat simti nevoia de mai mult. De multe ori este ascuns in alimentele pe care le consumam si trebuie sa citim bine etichetele. Incercati sa-l evitati cat de mult puteti si aveti grija la sucurile din comert si fructele cu continut ridicat de zaharuri.
 
 
5.Alcoolul
Un pahar de vin rosu este medicament pentru sanatate, dar orice sare de 1 pahar este contraindicat pentru sanatate si pentru greutate. Alcoolul nu face altceva decat sa va deshidrateze si sa va incetineasca metabolismul, iar grasimea se va depune mai usor.
 
6.Redu consumul de sare
Putina sare este indicata, dar consumul exagerat atrage cu sine retentia de apa. Asa nu veti reusi sa aveti un abdomen plat, dar nici alte zone ale corpului nu vor scapa de retentia de apa.
 
7. Redu consumul de carbohidrati
Nu mai este un secret ca acestia favorizeaza acumularea kilogramelor si este bine sa-i evitam.
 
8. Bauturile carbogazoase
Acestea va baloneaza si va ingreuneaza digestia. In plus, contin foarte multe zaharuri care va saboteaza abdomenul si silueta cu totul.
 
9.Fast food
Nu este sanatos nici pentru sanatate, dar nici pentru silueta. Desi ne atrag si ne fac pofta, ganditi-va ca va vor impiedica sa aveti abdomenul mult visat.
 
Acum poate te intrebi ce poti sa consumi, daca nici aia nu e buna, nici cealalta. Nu dispera, solutii sunt. La dispozitie avem o multime de alimente sanatoase pe care le putem consuma in diverse combinatii si ma refer la legume, fructe si carne slaba. Daca aveti imaginatie puteti face niste mancaruri delicioase si satioase. Recomand consumul de salate pentru detoxifiere, deoarece va ajuta sa eliminati toate toxinele din organism, sa accelerati metabolsimul si sa va regenerati ficatul. La dispozitie aveti o gramada de legume din care puttei alege si nu aveti idee ce combinatii interesante puteti face.
 
 
Este foarte greu sa slabesti si sa-ti faci un abdomen plat si frumos sculptat. Ati vazut anterior cat este de importanta alimentatia, dar sa stiti ca aveti nevoie si de alte trucuri. Recomand sa incercati si suplimente naturale care ard grasimea. Au aparut produse foarte bune care nu doar ca va elimina toxinele si va accelereaza arderea grasimilor, dar promit sa va scada si colesterolul si sa va normalizeze cantitatea de zahar din organism, lucru important ca sa evitati pofta de dulce.
 
Hidratarea este si ea foarte importanta, asa ca nu uitati sa consumati zilnic 2 litri de apa. Daca va este greu sua nu va place apa simpla, puneti si cateva felii de lamaie sau incercati sucurile naturale de fructe. Va si racoriti si va faceti si pofta de dulce. Acestea sunt naturale si nu va afecteaza sanatatea in niciun fel.
 
Miscare si iar miscare!
 
Fara putina miscare nu veti putea obtine abdomenul mult visat. Daca reusiti sa slabiti in zona abdominala, pielea se lasa si arata flasc. Nu cred ca va doriti asta. Pentru a evita acest lucru, va sugerez cateva exercitii simple de facut acasa pentru abdomen plat. Sunt extrem de usor de facut si nu va ia mult timp. Plus de asta economisiti cu abonamentele la sala.
 
Vrei si tu abdomen plat? Tine cont de aceste sfaturi si apoi spune-ne rezultatele!
Tags:
cafea
zahar
alcool
alimente interzise
abdomen plat
iaurt degresat
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare