Alimente pentru sex fierbinte

Daca esti prea obosita doar gandindu-te la o partida de sex fierbinte si iti doresti energie ca sa duci asa ceva la capat, e timpul sa-ti schimbi dieta. Am o lista de alimente pentru sex fierbinte si iti recomand sa nu mai stai pe ganduri si sa mergi la cumparaturi.

Seminte de floarea soarelui
Ton
Fasolea.
Suc de portocale
Spanac.
Alune
Somon
Cicolata
Avocado
Patrunjel
Mango
Ananas

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nimeni nu vrea sa ajunga ca si cuplurile alea obosite in care ea are o migrena si el prefera un meci de fotbal. Energia de care ai nevoie ca sa incingi asternutul vine din tiamina, cu alte cuvinte -vitamina B1. Alimentele care o contin sunt semintele de floarea soarelui, tonul si fasolea.

Sex fierbinte presupune si anduranta. Relaxeaza-ti muschii cu suc de portocale si spanac. De aici iei necesarul de calciu si magneziu care iti permite sa performezi asa cum iti doresti.

Multi dintre noi au uneori probleme. Fie de erectie, fie de atingerea orgasmului. Este cat se poate de natural – toate acestea pot fi insa asociate direct cu o forma de depresie. Studiile arata insa ca aportul corect de omega 3, ne ajuta sa indepartam depresia. Doteaza-te cu alune, somon si ciocolata neagra ca sa iti cresti nivelul de serotonina din corp si vei ajunge intr-o stare optimista, care te va face mai deschis din punct de vedere sexual. 

Piesa de rezistenta a preludiului sta in sarut. Pentru un sarut de neuitat, care ar transforma orice broasca in print, incearca un avocado. Mancat zilnic, fructul ajuta la eliminarea enzimelor care inlatura orice urma de halena. Poti apela si la patrunjel, in caz ca ai nevoie, pe loc, de o respiratie frumos mirositoare.

Expertii mai sustin ca mancarea influnteaza si gustul pe care il au fluidele noastre corporale. Asa ca daca vrei sa-ti impresionezi placut partenerul, incearca sa manaci mango si ananas. Il vei uimi.

Nu-i asa ca sunt senzationale alimentele pentru sex fierbinte ?

Tags:
Alimente pentru sex fierbinte
avocado
omega 3
regim de viata sanatos
alimente care contin omega 3
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare