Cinci alimente utile in detoxifiere

Exista o multitudine de alimente benefice in curele de detoxifiere, dar dintre toate acestea garantam cu onoarea noastra pentru cinci alimente utile in detoxifiere. Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca aceste cinci alimente sunt beneficie si contribule la eliminarea de toxine chiar daca nu respecti regulile unei diete de detoxifiere, la modul cel mai strict.

      

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ideal este sa incluzi unul sau mai multe din aceste cinci alimente utile in detoxifiere in meniul tau zilnic. Efectele nu vor intarzia sa apara. Asta inseamna ten luminos, digestie corecta, ficat in stare perfecte de functionare.

Sfecla. Este bogata in vitaminele B3, B6 si C, dar si beta-caroten. Are fier, magneziu, zinc si calciu, toate necesare pentru o detoxifiere optima si o eliminare a toxinelor. Sustine si o functionare optima a vezicii biliare si a ficatului, organe esentiale pentru distrugerea elementelor nesanatoase din corp.

Papadia. Este extrem de bogata intr-o multime de substante folositoare organismului, precum minerale si fitonutrienti. Acestia sunt cei mai buni antioxidanti posibili, curatand corpul.

Afla mai multe despre semintele de in

Broccoli. Contine foarte multe fitochimicale, ceea ce il transforma intr-o leguma ideala pentru detoxifiere. Poate fi consumat intr-o multitudine de combinatii, ceea ce il face sa fie extrem de versatil.

Semintele de in. Acestea sunt super-alimente atunci cand vine vorba de detofixiere. Au foarte multe fibre, care alunga toxinele din tractul intestinal, continand si omega 3. Consuma o lingurita de seminte de in in fiecare zi. O sa-mi multumesti.

Lamaia. Acest fruct minunat stimuleaza eliberarea enzimelor si ajuta la transformarea toxinelor in apa. Daca bei zeama de lamaie la prima ora a diminetii, pe stomacul gol, vei echilibra nivelul de acid, scrie huffingtonpost.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le incluzi in dieta ta zilnica.

Tags:
alimente utile in detoxifiere
sfecla
lamaie
papadie
seminte de in
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare