Amestecul minune pentru scaderea tensiunii si a colesterolului

Afectiuni 07.08.2017 dietetik

Atunci cand aveti probleme cu tensiunea si colesterolul este bine sa mergeti la medic pentru un consult de specialitate si ca sa va sfatuiasca in legatura cu un tratament corespunzator si cu un regim alimentar sanatos. Alimentatia joaca un rol important atat in prevenirea cat si in atragerea multor afectiuni de sanatate, dintre care si tensiunea si colesterolul marit. Noi am descoperit o reteta care se poate prepara cu ingrediente naturale de prin casa si care are efecte minunate asupra acestor 2 afectiuni. Pe langa un tratament dat de medic, nu strica uneori sa-ti prepari si acest amestec. Este bun atat pentru tratare cat si pentru prevenire.
 

Cum prepari amestecul pentru scaderea tensiunii si a colesterolului?

Este vorba despre un leac natural, care dateaza din cele mai vechi timpuri si aduce beneficii uriase pentru sanatate, dandu-ti o stare generala de bine.
 
Ai nevoie de:
- 1 lingurita zeama de lamaie
- 1 catel de usturoi prajit
- 1 lingurira de otet de cidru de mere
- 1 bucata de ghimbir ras
- 1 lingurita de miere de albine naturala
 
*Aceste ingrediente trebuie amestecate foarte bine pana obtii un amestec omogen, iar doza data de ingrediente este cat pentru un consum. Puteti sa mariti cantitatea ca sa aveti pe maxim 5 zile. Nu mai mult!! Iar amestecul sa se tina la frigider intr-un bol sau o sticla!
 
Acest remediu se consuma inainte de fiecare masa principala pana cand ajungi sa te simti mai bine si-ti repeti analizele. Vei observa chiar dupa o saptamana de consum rezultate uimitoare.

Cum prevenim tensiunea ridicata?

Am spus anterior ca alimentatia joaca un rol important atat ca tratare cat si ca prevenire. Daca veti consuma alimentele necesare si preparate corespunzator, veti ajunge sa va scadeti atat tensiunea cat si colesterolul. Aceste doua afectiuni sunt destul de corelate, intrucat colesterolul da probleme cu inima si probleme de circulatie a sangelui si este inevitibail ca tensiunea sa nu creasca.
 
Tensiunea arteriala crescuta se datoreaza si stresului in belsug. Stiu ca uneori este greu sa controm stresul, dar daca nu-l putem elimina complet este bine macar sa-l reducem. Cum exista diete pentru tensiunea ridicata, recomandate de medicul specialist asa exista sialimente pentru a scadea tensiunea crescuta. De sare sau de alimentele cu continut ridicat de sodiu, poate stiati ca trebuie evitate in acest caz, asa ca nu are rost sa intram in detalii, pentru ca acest lucru v-a fost spus si de catre medic. De fapt, si in general este bine sa consumam cat mai putina sare, daca nu se poate deloc.
 

Alimentele care pot tine sub control tensiunea sunt:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

  • Bananele
  • Iaurtul fara grasimi
  • Scortisoara
  • Spanacul
  • Cartofii
 
*Acestea contin mult calciu si potasiu si stabilizeaza cantitatea de sodiu din organism, iar tensiunea arteriala va scadea si va ramane stabilizata. Nu va ganditi ca cartofii nu sunt buni pentru consum pe motiv ca ingrasa. Daca este preparat corespunzator si cu alimentele potrivite si sarace in claorii, nu aveti de ce sa va faceti probleme ca va afecteaza silueta si colesterolul.
 

Cum tratam si prevenim colesterolul ridicat?

V-ati facut analizele si vi s-a spus ca aveti colesterolul ridicat. Faptul este consumat de acum. Depinde de voi ce faceti dupa primirea rezultatului. O sa ascultati sfaturile medicului si o sa aveti grija la alimentatie sau o sa continuati cu vechile obiceiuri alimenatre care va vor creste si mai mult nivelul colesterolului. Am spus si anterior ca afecteaza inima si arterele si trebuie sa avem grija sa nu ne trezim cu alte afectiuni, iar tensiunea ridicata este una dintre ele. Exista si alte afectiuni, desigur.
 
Cum exista alimente pentru scaderea tensiunii arteriale, exista si alimente care normalizeaza colesterolul. Acestea trebuie consumate crude sau fierte si nu in combinatii cu grasimi si prajeli. Nu va fi un chin sa va schimbati alimentatia cu una mai santoasa, deoarece este si foarte gustoasa si placuta ochiului, respectiv salate, fructe, carne slaba, sucuri naturale, cereale integrale si grasimi sanatoase. Iata niste exemple de alimente ce scad colesterolul:
  • Uleiul de masline
  • Migdalele
  • Sparanghelul
  • Usturoiul
  • Fasolea
  • Ovazul
  • Avocado
  • Ciocolataa neagra
 
Cum exista alimente care scad colesterolul si trebuie sa le consumati zilnic, de cel putin 2 ori pe zi, luati aminte ca exista si alimente care cresc colesterolul si care trebuie evitate sau consumate cat mai rar. Multe dintre ele le stiti: mezelurile, cascavalul, produsele de patiserie, carnea grasa si multe altele.
 
Un regim de viata sanatos ajuta foarte mult pentru a avea o sanatate de fier si nu doar pentru a trata si preveni aceste 2 afectiuni, dar ca sa cresteti eficienta acestor alimente de care va spuneam, va sugerez sa utilizati si plasturi pentru scaderea colesterolului. Acestia contin ingrediente naturale 100%, se lipesc pe corp si nu va sti nimeni ca-i purtati pe sub haine, iar activitatile le puteti desfasura in mod obisnuit, pentru ca substantele continute sunt active si lucreaza in permanenta, iar colesterolul se va normaliza in tiimp. Acesti plasturi mai au un plus, anume ca va ard grasimile si va ajuta sa slabiti. Este minunat, nu credeti?
Actionand pe toate planurile, nu aveti cum sa nu scapati de problemele cu tensiunea crescuta si de colesterolul marit.
 
Esti pregatit sa iei masuri? Ce mai astepti?

 

Tags:
remediu colesterol
ulei de masline
scapa de colesterol
alimente care cresc colesterolul
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare