Andive cu branza Camembert
Ingrediente pentru 4 portii:
-2 andive, 1 ceapa,
-1 legatura de arpagic,
-1 ardei gras, rosu,
-2 bucati de branza Camambert (125 grame),
-4 linguri cu ulei de masline,
-1 lingura cu seminte de bostan,
-120 ml de supa de legume,
-1 lingurita cu miere,
-3 linguri cu otet de mere,
-sare, piper macinat.
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
Mod de preparare
Andivele se curata, li se scot cotoarele, dupa care se spala si se taie in fasii. Ceapa se curata si toaca marunt. Se spala arpagicul si se taie rondele. Apoi se spala ardeiul si se toaca marunt. Branza se taie in felii subtiri, oblice.
Semintele de bostan se incing intr-o lingura cu ulei de masline, apoi se scot.
Se prajeste ceapa in uleiul ramas, la foc mic. Se adauga branza, bucatile de andive si se fierb pret de cateva minute. Apoi se ia tigaia de pe foc. Dupa care se adauga cuburile de ardei, semintele de bostan si jumatate din arpagic. Se amesteca si se presara arpagicul ramas.
Valoarea nutritiva
O portie contine: 360Kcal, 19 grame proteine, 27 grame grasimi, 11 grame carbohidrati.
Pofta buna!