Anne Diamond mananca cu pumnul

Spre deosebire de aceia care au o alimentatie emotionala, mai precis cei care gasesc in mancare confortul psihic, necesar trecerii peste probleme, Anne a reusit sa invinga criza din viata sa si a dat jos 25 de kilograme. Totul s-a datorat unei diete care este altfel decat restul.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca ne-am obisnuit pana acum sa citim, sau sa auzim de diete ale caror reguli severe ne zbarlesc parul pe sira spinarii, dieta adoptata de Anne iese din sfera acestora, prin simplul fapt ca pune accent pe portiile cu mancare. Nu este genul acela de dieta, in care se explica cum sa fie reduse portiile cu mancare folosindu-se farfurii mici. Ci pumnul! Suna ciudat, nu? Nu am spus ca dieta adoptata de vedeta este altfel decat restul?

 

Este o metoda stranie, ce-i drept, dar folositoare cand vine vorba de reducerea caloriilor. Anne a adoptat aceasta dieta pentru ca nu impune prea multe reguli. Cat priveste controlul portiilor, daca la prima vedere pare complicat sa se serveasca alimente de dimensiunea unui pumn sau cat incape intr-un pumn, cu timpul aceasta regula devine floare la ureche. Insa o dieta care pune accent pe ajustarea portiilor cu mancare, pentru scaderea considerabila a aportului caloric, nu trebuie adoptata pe termen lung.
Iata si un exemplu de meniu care respecta aceasta regula.

 

La micul dejun se poate servi: 1 felie de paine prajita cu 2 rosii pe gratar; 1 felie de paine prajita cu ½ de conserva de sardine; 1 banana (de dimensiune mica) si o felie de paine prajita.

 

In schimb, la pranz si cina se pot servi: 1 file de pastrav (la gratar) cu o rosie si un cartof (mic) pe gratar; 50 de grame de muschi la gratar cu usturoi, o lingura cu spanac (gatit la aburi) si doi cartofi mici la gratar.

 

Unii se vor intreba: cat de mare sa fie pumnul? :) Fireste ca nu conteaza. Aceia ce se incumeta sa tina dieta, singuri isi vor ajusta portiile cu mancare. Deci, ne-am inteles, nu?

Tags:
Anne Diamond
altfel de dieta
controlul portiilor
dieta vedeta
portie
dieta pumn
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Top mancaruri sanatoase cu multe calorii Secrete

    Top mancaruri sanatoase cu multe calorii

    12.10.2015

    Pentru ca stim ca ne ingrasam daca mancam nesanatos credem, gresit, ca si reciproca este valabila. Insa nu este. Exista si mancare sanatoasa care contine foarte multe calorii. Nu vom sustine ca ar...

    mai mult
  • 5 moduri in care te poti educa sa mananci mai putin Secrete

    5 moduri in care te poti educa sa mananci mai putin

    05.10.2015

     Exista un singur secret ca sa slabesti: si anume sa mananci mai putin. Se stie insa ca atunci cand tii diete esti in permanenta cu gandul la mancare. Si daca te gandesti la mancare este...

    mai mult
  • Cum sa masori corect portiile cu mana Secrete

    Cum sa masori corect portiile cu mana

    26.06.2015

    Stiu sigur ca ti se intampla frecvent sa calculezi din ochi ingredintele dintr-o reteta, iar portiile ti le faci tot asa. Ca sa nu te mai intrebi ce ai gresit, cand urci pe cantar,...

    mai mult
  • Trucuri in dieta Experiente

    Trucuri in dieta

    09.11.2011

    Daca exista curele de slabire, sunt necesare si trucurile in dieta. Desi unele dintre ele par ciudate, pot spune ca trucurile neomologate merita putina atentie pentru ca te ajuta sa te controlezi...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare