Ansoa cu sparanghel si usturoi

Rapid si gustos!

Ingrediente:

 - 4 linguri de ulei de masline, extra – virgin
-  2 linguri de usturoi pisat
-  un sfert de lingura de ardei rosu maruntit
-  2 manunchi de sparanghel
-  o lingura de apa
-  2 linguri de crema de ansoa

Mod de preparare:

Se incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu, apoi se adauga usturoiul maruntit, ardeiul tocat si se amesteca timp de 1 minut; adaugati sparanghelul, apa si crema de ansoa; se mai lasa 5-6 minute pe foc si se amesteca din cand in cand.

Pofta buna!

 

Tags:
ansoa
sparanghel
usturoi
ulei de masline extra-virgin
ardei rosu
apa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare