Antrenament rapid pentru brate sculptate

Flotarile sunt unul dintre cele mai eficiente exercitii care lucreaza muschii din zona superioara a abdomenului si bratele. Ca sa tonifici pielea care a inceput sa-si piarda fermitatea, ar fi cazul sa faci un antrenament rapid pentru brate sculptate. Stim ca nu ai timp, dar credem ca iti poti rupe 16 minute, nu mai mult, pentru asa ceva.  

Ce ar trebui sa faca o femeie ca sa aiba brate frumoase, ca si cum ar fi sculptate de Brancusi? Sa tina 3 saptamani dieta si sa faca sport.  Ti-am facut un circuit pe care trebuie sa il respecti de la inceput pana la sfarsit.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Flotari simple


Doar stii cum se fac : te asezi in pozitie de Plank cu palmele sub nivelul umerilor si picioarele usor desfacute. Iti incordezi abdomenul si faci timp de 30 de secunde flotari simple. Nu trisa, sa nu te opresti mai repede de jumatate de minut.


Flotari cu bratele desfacute


Trebuie sa ramai in aceeasi pozitie dar sa iti desfaci bratele cat mai mult. Vei simti o presiune mai mare dar te incurajam sa faci inca o jumatate de minut flotari in aceasta pozitie.

  

 

 

 

Flotari cu extensie

Sunt asa numitele “T Push-Ups”. Din pozitia Plank incepi o flotare dar cand ajungi inapoi sus trebuie sa iti ridici o mana catre tavan. Corpul tau va avea atunci forma literei T- de aici si numele exercitiului. Repeta miscarea pentru cealalata mana si alterneaza cate 30 de secunde.

Flotari intr-un picior

Din pozitia Plank, ridica piciorul drept de pe sol si tine-l in aer. In pozitia aceasta poti incepe sa faci flotari, tot in intervale de cate 30 de secunde. Schimba piciorul si repeta schema cu piciorul stang in aer.

Este un circuit de 4 minute pe care te sfatuim sa il repeti de 4 ori. Pentru alte tipuri de flotari te poti documenta pe FitSugar.com. E foarte important de stiut ca daca nu ai destula rezistenta sa faci flotarile cu picioarele drepte, te poti sprijini in genunchi. Nu ai de ce sa renunti.

Tags:
Antrenament rapid pentru brate sculptate
flotari
exercitii pentru brate
antrenament pentru brate
fermitatea pielii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare