Aplicatii de Iphone pentru o viata sanatoasa

News 02.08.2010 Andreea Pietrosel

Noile aplicatii de la Apple mi-au usurat viata cum nu va inchipuiti. Imi sar in ajutor cand vreau sa mananc sanatos dar nu stiu ce sau cand ma gandesc sa am grija de trup si spirit dar nu gasesc resurse.


Scrolland printre aplicatiile din sectiunea pentru o viata sanatoasa am gasit sute de aplicatii care iti pun la picioare strategii intregi si ponturi care te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Trebuie numai sa vrei.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Dupa ce le-am testat pe toate am facut un top al aplicatiilor care va ajuta sa mancati sanatos, sa faceti exercitii eficiente si chiar sa scapati mai usor de stres.


Sa ne ocupam intai de mancare. O dieta rapida si eficienta te ajuta sa te simti bine si spiritual. Nimic nu ma face sa ma simt mai bine decat sectiunea de produse de la Whole Foods Market, care ma ajuta sa-mi aleg dietele in functie de ce am nevoie. Gasesc rapid o reteta organica facuta cu ingredientele pe care le am in frigider si astfel am parte de o cina sanatoasa in fiecare seara.


Tot la capitolul retete sanatoase scot palaria in fata aplicatiei Vegan Recipe Finder. Are mai mult de 13 mii de utilizatori care s-au saturat sa se imbuibe zilnic cu cheesburgeri si cartofi prajiti.


Dupa ce ti-ai schimbat modul de alimentatie ar fi cazul sa iti faci putin timp pentru miscare si, de ce nu, yoga.

Aplicatia Tracey Mallet Fitness te ajuta sa iti aplatizezi abdomenul extrem de rapid. Gasesti aici tot felul de clipuri video pentru un corp de dansator, pentru topirea eficienta a grasimilor si chiar si pentru perioada de sarcina. 


Un antrenament complet trebuie sa includa neaparat putina yoga si un manunchi de miscari de stretching. Le gasiti pe All-in Yoga – o aplicatie bogata in pozitii de yoga pentru toate categoriile, de la incepatori pana la avansati.


Starea de bine e la un click distanta. Ce mai asteptati ?
 

Tags:
dieta eficienta si rapida
retete vegane
yoga
aplicatii Iphone
calculator de calori
diete pe iphone
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare