Cum arzi 100 de calorii intr-o plimbare

Pentru cei care nu au chef sa se inghesuie la sala cu toate corpurile ude de la trasul de fiare, avem o alta sugestie. Una mai light si mai atractiva pentru cei care isi doresc sa slabeasca fara prea mult efort. Ei bine, se poate daca faci o plimbare prin parc. Arde 100 de calorii intr-o plimbare si iti mai dau niste trucuri care sa te ajute sa dai jos kilogramele care te jeneaza

Mersul pe jos face piciorul frumos si trimite colaceii de grasime la plimbare. Partea cea mai buna este ca e un exercitiu pe care il poti face oriunde si nu ai nevoie de cat de niste haine lejere. Daca vrei sa arzi calorii fara sa faci jogging, am niste sfaturi pentru tine.
 
Balanseaza-ti bratele in timpul plimbarii. Ridica-le la 90 de grade si apoi coboara-le pe langa corp ca sa iti lucrezi muschii laterali. Gasesti aici niste exercitii pentru brate pe care le poti incerca. Din momentul in care incepi sa lucrezi asa vei ajunge sa arzi cu 15% mai multe calorii.
 
 
Alege un rimt alert. Daca mergi cu 5 kilometri pe ora, reusesti sa arzi 99 de calorii in 30 de minute, dar daca maresti ritmul vei arde pana la 122 de calorii. Aici ar fi de ajutor un catel cu care sa iesiti la plimbare, ca sa va impuna un ritm alert.
 
Variaza pasii, nu face permanent acelasi lucru. Doar daca schimbi miscarile vei reusi sa lucrezi mai multe grupe de muschi. Asta e, vei arata nostim in fata celorlalti dar tot pe tine de vor admira ulterior. Alterneaza mersul pe calcaie cu cel pe varfuri, fa pasul piticului si incearca niste fandari ca sa iti lucrezi toti muschii de la picioare.
 
Mergi pe o suprafata inclinata. Gaseste un deal sau niste scari in parcul in care iti faci plimbarea si urca-le in ritm alert. Vei arde calorii si vei lucra muschii de la picioare. Daca sunteti in Bucuresti, recomandam plimbari in Parcul Tineretului si in Parcul Carol. Acolo gasiti si scari si dealuri numai bune de urcat. Gasesti un plan de antrenament aici.
 
Cel din urma secret pentru a arde 100 de calorii intr-o plimbare este sa mergi intotdeauna cateva sute de metri mai mult decat data trecuta. In doar 2 minute in plus vei arde pana la 50 de calorii pe zi. Ce spui, incerci?
Tags:
Arde 100 de calorii intr-o plimbare
calorii
arde calorii prin sport
fitness usor
fitness
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare