Arzatorul de grasime din plafar care iti imbunatateste sanatatea la modul general

Ce poate fi mai practic decat sa slabesti fara efort si sa-ti imbunatatesti sanatatea la modul general? Da, ai inteles bine. Se poate! Magazinele bio si plafarele ne pun la dispozitie diverse suplimente alimentare cetificate, ce nu presupun nici un fel de risc si le gasim si la preturi pentru toate buzunarele. Nu te voi mai tine in suspans si iti voi spune ca este vorba despre celebra L-Carnitina. Initial, era folosita de catre sportivi, dar a ajuns sa fie folosita si de catre persoanele obisnuite care vor sa slabeasca usor si asta la sfaturile antrenorilor de fitness. In Romania nu este atat de cunoscuta pe cat ar merita, dar in strainatate toata lumea a auzit de ea si pana si celebritatile o folosesc.
 
La o prima vedere, L-Carnitina poate parea ceva chimic, dar nu este asa daca ti-o cumperi din magazinele naturiste. Ea nu aduce efecte secundare daca se respecta doza recomandata zilnic, dar chiar si asa, este necesar sa ceri parerea medicului. Poate ai probleme de sanatate ascunse si L-Carnitina ar fi ultimul lucru care sa-ti lipseasca. Realitatea este ca se gaseste si in unele alimente sanatoase asa cum este si in cazul colagenului si a acidului hialuronic.

 

Ce este mai exact L-Carnitina? Chiar ajuta la slabit?

 

Asa cum sugereaza si numele, Carnitina vine de la carne si nu intamplator reprezinta un aminocid important. Se obtine prin sinteza din produsele de origine animala, lactate si chiar plante. Exista mai multe tipuri de carnitina si anume L-Carnitina simpla, acetil-L-Carnitina si propionil-L-Carnitina, dar noi ne-am documentat si am descoperit ca cele mai eficiente pentru slabire si sanatate sunt primele doua categorii. 
 
 
 
Multi sunt innebuniti dupa L-carnitina si acetil-L-Carnitina pentru ca aduc o serie de beneficii pentru silueta si sanatate. Carnitina este un arzator de grasime, dar nu actioneaza in mod direct, ci actioneaza strict asupra acizilor grasi din organism, mobilizandu-i. Practic, este un aminoacid specializat in metabolismul lipidelor. Grasimea corporala va fi transformata in energie, favorabila arderii caloriilor. Metabolismul va fi accelerat cu pana la 70%. Organismul tau va primi o resetare, pentru a putea functiona mai bine decat inainte. L-Carnitina mai aduce si alte beneficii in ceea ce priveste slabirea si anume:
 
1.Va stimula organismul sa arda grasimile mai repede, iar caloriile din mancare nu vor mai fi acumulate atat de usor.
 
2.Vei scapa de grasimea viscerala, care se depune in jurul organelor interne si este foarte periculoasa pentru sanatate.
 
3.Curata arterele de grasime, aducand colesterolul la nivele normale, dar regleaza si trigliceridele. Nu vei mai fi predispus obezitatii, diabetului si bolilor cardiovasculare.
 
4.Vei avea multa energie cat sa-ti desfasori activitatile zilnice si  intre timp vei observa cum grasiumea subcutanata se topeste vazand cu ochii. 
 
5.Daca vei face exercitii cardio pentru a arde calorii si vei face si exercitii fizice pentru slabire si tonifiere, efectele L-Carnitinei vor fi si mai puternice. Daca ai grija sa consumi numai alimente sanatoase si cu putine calorii, gatite sanatos, grasimea va disparea si mai rapid. 
 
6.Te ajuta sa-ti cresti masa musculara, iar cu cat este mai sculptata cu atat mai repede vei arde grasimea subcutanata.
 
7.Nu vei mai avea febra musculara dupa executarea exercitiilor fizice de slabit.
 

Cum iti imbunatatesti sanatatea la modul general cu L-Carnitina?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Faptul ca scapi de toxinele si grasimea din corp te ajuta sa tratezi si sa previi multe afectiuni printre care:
 
1.Regenereaza functia hepatica; ficatul nu mai face fata la un moment dat cu metabolizarea grasimilor, daca ai avut o lunga perioada de timp un stil de viata haotic.
 
2.Iti curata vasele de sange si vei scapa de colesterolul rau, iar in acest mod vei tonifia tot sistemul cardiovascular (inima sanatoasa, articulatii flexibile, o circulatie buna a sangelui si artere lipsite de grasime).
 
3.Are efect de tonic, asa ca iti va regenera si proteja nervii periferici (creierul), dar si alte organe interne.
 
4.Te protejeaza de stresul oxidativ si de factorii poluatori.
 
5.Intarzie procesul de imbatranire.
 
6.Unii sunt de parere ca poate distruge celulele canceroase gratie efectului antioxidant.
 
 

Cum se tine cura cu L-Carnitina?

 

Nu te gandi acum ca vei consuma doar acest supliment si vei slabii zeci de kilograme peste noapte. Stimuleaza intr-adevar arderile, dar depinde si de tine sa ai o dieta saraca in carbohidrati rai. Alege alimente sanatoase si prepara-le cat mai curat si simplu. In rest consuma zilnic 1-2 capsule de carnitina pana vezi rezultate sau 2-3 plciuri de suc instant.
 
 
 

 

Tags:
grasime
arzatorul de grasime
imbunatateste sanatatea
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare