Arzi calorii pe loc si te sculptezi cu un singur exercitiu static

Motivatie 16.10.2018 dietetik
Multe persoane si-ar dori sa faca putina miscare in fiecare zi pentru a slabi si a se tonifia frumos, dar din pacate, timpul nu tine cu toata lumea. Procesul de slabire presupune intai exercitii de ardere a caloriilor dupa care se combina cu exercitii pentru fiecare zona a corpului in scopul de a tonifia. Ei bine, chiar daca exista si programe scurte si usoare de 5-10 minute pe zi, pentru unele persoane toat poate fi destul de dificil sa-si gaseasca timp si sa fie constanti si perseverenti cu acele exercitii. Pentur ca stim ca tii la sanatate si vrei sa slabesti frumos, avem pentru tine cea mai simpla si la indemana solutie. Iti va lua doar un minut in fiecare zi si iti va fi mult mai usor.
 
Exista un singur tip de exercitii ce nu presupun miscare sau folosirea de accesorii. Se pare ca si exercitiile statice pot aduce rezultate la fel de bune ca si cum ai lucra intens la sala fitness ore intregi. Nu te mai tinem in suspans si iti vom dezvalui ca este vorba despre exercitiile de tip Plank. Exista multe feluri in care le poti executa, dar in cadrul acestui articol vei descoperi o singura pozitie care va arde calorii si va tonifia fiecare grupa musculara din corp.
 
Exercitiile Plank pot fi executate la orice varsta, atat de barbati cat si femei si chiar nu conteaza conditia fizica. Avantajul este ca poti executa un singur exerciitu in orice moment al zilei si asta pentru ca va functiona oricum. Daca vrei poti mentine exercitiul si 2-3 minute, dar asta in timp cand iti vei obisnui corpul. In cazul in care nu ai mai facut plank niciodata poti mentine pozitia doar 20-30 de secunde, iar cand crezi ca esti in stare poti mari cu cate inca 10 secunde.
 
Cel mai bun exercitiu Plank pe care il poti face in confortul propriei case este sa stai pe o saltea sau pe podea in pozitie de flotare doar ca nu vei flexa nici bratele si nici picioarele. Pur si simplu stai in coate si pe varfuri si sa ai grija sa ai corpul in linie dreapta si spatele drept. In timpul celor 60 de secunde ai nevoie sa-ti incordezi muschii abdominali, picioarele si bratele si fixeaza-te bine in membre. Iata si alte exercitii Plank!
 
Secretul exercitiul Plank este ca iti incordezi timp de un minut toti muschii fara sa faci un efort iesit din comun, vei arde calorii pentru ca vei transpira si vei lucra zonele cu probleme. Slabirea va fi per anasamblu si nu doar in anumite zone, deci va fi pe placul persoanelor care au probleme inestetice strict in anumite zone greu de lucrat. 
 
 
Un alt aspect de luat in seama ar fi faptul ca persoanele care tind sa depuna grasime abdominala s se poate sa gestioneze prost stresul, iar asta le da peste cap echilibrul hormonal din cauza cortizolului, ce atrage grasimea fix in acea zona , la picioare grasimea se poate acumula din cauza constitutiei fizice si a predispozitiei genetice, dar factorii difera de la o persoana la alta.  
 
 

De ce ar alege cineva clasicul exercitiu de tip Plank?

 

Cu toate ca exista multe exercitii de tip Plank, majoritatea instructorilor de fitness recomanda in mod expres clasicul exercitiu de mentinere in pozitie de flotare. Pentru  mult poate parea destul de usor sa stea in coate si varfuri, dar chiar daca este un exerciitu mai realizabil decat clasicele exercitii istovitoare de slabit tot ti se poate parea putin obositor tocmai pentru ca dureaza 2-3 zile ca organismul sa se obisnuiasca.
 
Un exercitiu clasic si prea banal pentru a fi luat in seama dar totusi nu exista program de slabire si tonifiere in care sa nu fie inclus. Iata la ce beneficii sa te astepti daca il practici in fiecare zi sau chiar si de 3-4 ori pe saptamana:
 
1.In primul rand iti vei imbunatati postura. Corpul va capata o flexibitate mai buna si nu te vei mai plange de dureri de spate si articulatii.
 
2.Cea mai simpla metoda pentru a obtine un abdomen plat si o talie subtire fara efort prea mare si cu rezultate rapide.
 
 
3.Orice grupa de muschi va fi lucrata, chiar si din cele care nu credeai ca pot fi sculptate.
 
4.Vei arde calorii cat te vei chinui sa mentii pozitia.
 
5.Vei elimina toxinele rapid, stand pe loc.
 
 
 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
arzi calorii
exercitiu static
arzi calorii si sculptez
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare