Ashley Judd respinge dieta americana

Tentatiile te asteapta la orice colt. Daca mergi pe straduta de vizavi, pe partea dreapta,…Hop, un Mac! Daca treci strada, si o iei pe stanga, dai peste un restaurant cu specific italienesc, unde bucatarul ospitalier te invita inauntru la o portie imensa de pizza, si iti zice: “Benvenuti!”

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Iesi cu stomacul ghiftuit, de abia mai poti respira, desi te simti ca un peste pe uscat, ai manca totusi ceva dulce. Cum nu ai avut ocazia sa servesti desertul, iti iese norocul in cale. In fata ta, la mai putin de 20 de metri, o patiserie, numai buna pentru a completa ratia de carbohidrati pe ziua de azi. Si, daca o tii tot asa, zi de zi, ajungi in cele din urma sa rupi cantarul. Dar, niciuna din aceste tentatii nu a fost prea mari pentru actrita Ashely Judd.

 

Dieta de actrita
Nascuta in America de Sud, acolo unde cuptoarele sfaraie a placinte, prajturi si pui prajit, actrita a reusit sa inchida ochii la toate aceste tentatii, ba mai mult sa renunte definitiv la gustul fin al laptelui, la savoarea carnii prajite, si sa imbratiseze regimul vegetarian.

 

Daca a zis pa lapetului, servirea unui mic dejun cu lapte de soia si cereale, ii surade in fiecare dimineata. Pesemne ca Ashley a aflat ca, nici laptele de soia nu-i de colea. Si acesta contine vitamine si minerale, in plus nu are atatea grasimii precum laptele muls de la vaca. Un alt obicei, la care recurge in fiecare dimineata, pentru a se mentine in forma, il constituie servirea unei cani cu apa calda si lamaie. Este o bautura revigoranta si detoxifianta. Pai, ce, ai uitat ca, lamaia este folosita in cura de detoxifiere?  

 

Tags:
Ashley Judd
vegetariana
fulgi de ovaz
fructe de padure
apa calda
lamaie
plante aromatice
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare