Ataca celulita din fasa

News 28.02.2014 Andreea Pietrosel

In functie de cultura in care am fost crescute, fiecare dintre noi are un ideal de frumusete. Cine viseaza sa aiba o linie delicata a gatului dupa modelul lui Venus din Milo, nu va adera la idealul de frumusete promovat de manechinele de la Victoria’s Secret. Acelasi tipar se aplica si doamnelor care-si etaleaza pofticioasele forme rubensiene. Ele nu vor invidia niciodata o silfida tip Tidla Swinton.

Oricare ar fi tipul de frumusete pe care l-ai stabilit ca model de urmat si l-ai fixat cu pioneze in tabloul tau de obiective, trebuie sa stii ca pe toate le uneste un lucru : au celulita. O ascund in faldurile rochiilor, o preseaza bine sub pantaloni vaporosi, dar adevarul este ca o au. Ar fi aproape imposibil sa nu se confrunte cu asa ceva din moment ce 90% dintre femei au celulita.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Si tu ai. Si mama mea are si chiar si bunica. Toate generatiile de femei au incercat de-a lungul timpului sa scape de pielea cu aspect de portocala. Au facut aproape orice, doar-doar mascheaza cumva liniile si micile denivelari care le puncteaza coapsele.
 
Au incercat impachetari cu zat de cafea, au mers la tratamente de criogenie sau si-au chinuit corpul cu impulsuri electrice – numai sa fuga celulita cat o vedea cu ochii. Inutil, cand s-a instalat, greu sau deloc o trimiti in lume. Ideal este sa o tii departe din prima. Secretul sta in alimentatie si in sport. Nu manca niciodata semipreparate, evita cele 5 alimente care favorizeaza celulita si incearca cele 4 exercitii care topesc celulita.
 

 
Ea se simte cel mai rau vara. Mai exact simti tu ca o ai, din cauza ca o expui privirilor curioase care scaneaza oamenii de sub umbrele. Ca sa nu mai ai un factor de stres cand mergi la plaja, incearca sa iei problema in maini din timp. Mai exact acum, din buza primaverii. E suficient sa te masezi pe 2-3 ori pe saptamana cu o crema de remodelare corporala. Oana Cuzino recomanda crema anti-celulitica Hera Silhouette care e doar azi la promotie pe Prefero.ro
 
Ce zici? Faci celulita sa dispara cu o crema cu efect de tonifiere?

 

Tags:
Ataca celulita din fasa
exercitii anti-celulitice
celulita
dieta anti-celulitica
crema anticelulitica
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare