Ateliere de gatit pentru vegetarieni, la Veg Sunday

Asociatia Vegetarenilor din Romania organizeaza duminica, 30 august 2015, Veg Sunday. La Roaba de Cultura din Bucuresti vor fi ateliere de gatit, un seminar despre sportul si alimentatia vegetariana si o proiectie speciala cu unul din cei mai carismatici vegetarieni: Gary Yourofsky.

Evenimentele de la Veg Sunday incep la ora 09:30 cu un atelier de gatit pentru copii. Cei mici vor participa la Atelierul Dulce alaturi de gazda Ecaterina Mateescu. 
 
Intre orele 11:00 si 12:00, adulti vor afla “Ce mananca un vegetarian la birou”. Atelierul, sustinut de Adelina Mitrofan, dezvaluie cele mai simple si nutritive pranzuri pe care le poti incropi rapid ad-hoc.

Vor fi discutii despre salata la borcan, mancarea gatita luata de acasa, sendvisul de pranz, dar si despre alternative pentru alimentatia vegana/vegetariana la mancarurile traditionale. Daca nu ti-a fost niciodata prea clar cum sa impachetezi si sa mentii pranzul in conditii optime, acum se va face lumina. 
 
Intre orele 12:00 si 17:00, cei din Asociatia Vegetarinilor din Romania vor fi disponibili pentru a raspunde la intrebari celor care doresc sa afle mai multe despre stilul de viata vegetarian.
 
De la ora 17:00 la 19:00, nutrionistul Otilia Chirita va sustine un seminar despre sportul si alimentatia vegetariana. Mai exact, va dezvalui cum sa ne crestem nivelul de flexibilitate cu ajutorul dietei.
 
Incepand cu ora 20:30 toata lumea va asista la discursul inspirational al activistului si oratorului Gary Yourofsky. El calatoreste de peste 13 ani de zile pentru a tine acest speech in universitati, scoli si locuri publice, vorbind unui numar de zeci de mii de oameni anual. 
 
Acesta argumenteaza excelent din toate punctele de vedere de ce consumul de produse de origine animala distruge sanatatea oamenilor, animalele si planeta. Participarea la evenimentele din cadrul Veg Sunday este libera si se face pe baza de inscriere la adelina@1001vegetarieni.ro. Mai multe informatii pe www.1001vegetarieni.ro.
 
 
Tags:
atelier
vegetarieni
mancare
gatit
pranz
birou
pachet
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare