Bautura de slabit a celebrului doctor Oz ar trebui sa fie cunoscuta de toata lumea

Oricine isi doreste sa slabeasca si sa-si mentina silueta poate constata la un moment dat ca dieta si eforturile fizice nu mai dau nici un rezultat. Este destul de descurajant acest fapt, mai ales ca ne-am obisnuit sa avem o rutina zilnica, care a dat rezultate bune pentru o buna perioada de timp, dar organismul are nevoie de cate o schimbare uneori. De fapt, acesta este si motivul pentru care ce a dat candva rezultate nu mai functioneaza pentru unii dintre noi. 
 
Rationamentul este simplu. Este ca si cum ne-am obisnui corpul cu cea mai puternica pastila pentru durere de cap sau orice altceva, iar daca ne obisnuim prea mult organismul cu substantele continute este foarte probabil sa nu ne mai ajute. Organismul uman este ca  o “masinarie” care are nevoie de cate un restart. Desigur, asta nu inseamna ca daca ai gasit o dieta potrivita pentru necesitatile tale si niste exercitii fizice pe care le poti executa corect sa renunti de tot la ele, ci sa alternezi cu mai multe schimbari. Aceasta este cheia!
 
Despre doctoral Oz s-au scris foarte multe, pentru ca este un doctor foarte popular la nivel international si care a uimit prin sfaturile si retele sale practice si accesibile oricui. Nu este vorba despre promisiuni false, ci toate lucrurile spuse de el sunt testate pe pacientii sai si chiar pe el si familia sa. Cu toate ca nu mai este la prima tinerete reuseste sa aiba o conditie fizica de invidiat si asta pentru ca are niste retete speciale de slabire pe baza de ingrediente naturale 100%  si proaspete.
 

Care este reteta de slabire a Dr. Oz?

 

Reteta este foarte usor de facut. Ai nevoie doar de 3 ingrediente si anume:
 
  • 1 grapefruit mare 
  • 1 lingurita de miere de albine raw sau miere Manuka
  • 2 lingurite de otet de mere
  • 1 cana de apa plata
 
*Ingredientele se lasa in blender pana se obtine un amestec omogen si gros. Doctorul Oz nu spune si de utilizarea altor ingrediente, pentru ca acestea 3 sunt deja destul de bogate in nutrienti si au capacitatea de a topi si cele mai vechi depozite de grasime. Daca tii neaparat sa adaugi si altceva as sugera ghimbirul, intrucat este nelipsit din orice reteta de smoothie pentru slabit.
 

 

Care sunt beneficiile acestui smoothie pentru slabit?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Efectele pozitive nu se vor vedea doar asupra siluetei, ci imbunatatesc si sanatatea la modul general. Iata cum functioneaza amestecul si ce beneficii mai aduce:
 
 
1.Accelereaza metabolismul indiferent de varsta persoanei care consuma amestecul, fapt care va impiedica depunerea noilor calorii.
 
2.Stimuleaza digestia si tractul intestinal, asa ca nu vei avea probleme cu constipatia, diareea, refluxul gastric sau indigestia.
 
3.Aduce un aport ridicat de energie gratie continutului de vitamine, minerale si fibre.
 
4.Ingredientele sunt sarace in calorii, iar mierea de albine naturala este considerata unul dintre cei mai sanatosi indulcitori naturali, care favorizeaza slabirea.
 
5.Normalizeaza cantitatea de zahar din organism, astfel ca nu vei resimti pofte excesive de mancare.
 
6.Scade colesterolul rau, curatand vasele de sange.
 
7.Contine vitamine care favorizeaza pierderea kilogramelor.
 
8.Contine o cantitate mare de vitamina C, care protejeaza organismul de radicalii liberi
 
9.Pielea va fi mai curata si radianta.
 
 
 

Cum se consuma amestecul Dr. Oz?

 

Iti va lua mai putin de 5 minute ca sa prepari amestecul doctorului, asa ca nu va fi o problema sa-l consumi proaspat facut cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa principala. Vei vedea diferente inca din prima zi de consum. Digestia va decurge altfel si nu te vei mai simti greoi nici dupa o masa copioasa.

 

Este necesara miscarea?

 

Un medic atat de ocupat precum dr. Oz isi face intotdeauna timp pentru putina miscare. Nu va ganditi ca trage din greu la sala de fitness, ci face activitati care ii plac. Poate fi vorba de o plimbare in parc, jogging, urcatul scarilor, inot, niste exercitii usoare cum faceam in copilarie la ora de sport si cateva abdomene simple, bune de facut de catre oricine.
 
O alta idee ar fi executarea zilnica a unui program scurt de exercitii fizice, menite sa creasca conditia fizica si sa arda multe calorii. Nu-ti va lua mai mult de 5-10 minute si pot fi facute de oricine indiferent de varsta.
 
 

Sursa: doctoroz.com;
 
 
 
 

 

Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare